תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל כריכי כבש בגריל. מנה זו מכילה סביב 28 גרם חלבון 23 גרם של שומן, וסך הכל 490 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מלח כשר, מלח ופלפל טרי סדוק, מלפפון חממה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו כריכי כבש בגריל עם בצל ירוק בגריל, כרישה לתינוקת בגריל, שום ירוק וכריך כבש צלוי, ו כריכי כבש (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
הפוך את המרינדה על ידי טביעה דק את הצלפים, אורגנו ושום יחד.
מרכיבים שתצטרך
מרינדה
אורגנו
צלפים
שום
3
מוסיפים לקערה קטנה יחד עם יוגורט, שמן זית, גרידת לימון וכמה מלח ופלפל, ערבוב עד בשילוב היטב.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
גרידת לימון
שמן זית
יוגורט
ציוד שתשתמש בו
קערה
4
מניחים את הטלה בשקית גדולה resealable ויוצקים במרינדה יוגורט.
מרכיבים שתצטרך
מרינדה
יוגורט
כבש
5
מערבבים אותו סביב כך שה מצופה לחלוטין בכל רחבי. לסחוט כל אוויר, לאטום מחדש את התיק ולמקם במקרר לפחות 30 דקות, או עד לילה.
מרכיבים שתצטרך
כבש
6
מחממים את הגריל לחום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
גריל
7
כאשר הטלה מושרה, להסיר אותו מן התיק ולנגב כל עודף עם מגבות נייר. לפתוח את הטלה, לטפטף עם קצת שמן זית ומפזרים היטב עם מלח ופלפל משני הצדדים; זה יעזור ליצור קרום נחמד. גריל במשך כ 15 דקות, ואז להעיף פעם אחת ומבשלים עוד 12 דקות בצד השני עד מבושל דרך ויש לך קצת צבע על הטלה. כאשר נעשה זאת, להסיר מן הגריל, אוהל עם נייר ולתת לנוח 10 עד 12 דקות לפני גילוף על פני התבואה לפרוסות דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
שמן זית
דגנים
כבש
ציוד שתשתמש בו
מגבות נייר
גריל
רדיד אלומיניום
8
קח את באגט ולפצל אופקית לאורכו כך שיש לך חצאים ארוכים.
מרכיבים שתצטרך
בגט
9
מניחים על הגריל כדי לחמם את הלחם דרך ולקבל קצת פריך, על 2 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
לחם
ציוד שתשתמש בו
גריל
10
כדי להרכיב את הכריכים, למרוח את הלחם עם האריסה מאיו, ערימה עם פרוסות של כבש ומלפפונים מתוקים כבושים מהירים.
מרכיבים שתצטרך
מלפפון
Harissa
לחם
כבש
מיונז
11
מניחים את החלק העליון של באגט על וחותכים את הכריך לרבעים.
מרכיבים שתצטרך
בגט
12
מערבבים את המיונז, שמנת חמוצה, האריסה, חומץ וכמון יחד בקערה גדולה ומערבבים עם מקציף לשלב. טעם לתיבול ולהוסיף מלח ופלפל לפי הצורך. מקררים ומגישים מרוחים על כריכי כבש.