כריכי מאלט שוקולד
מתכון זה מספק 20 מנות. עם 186 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 12 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם סודה לשתיה, מלח, תמצית vanillan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 25 דקות. נסו כריכי גלידת מאלט שוקולד, כריכי עוגיות שוקולד מאלט דובדבן, ו שוקולד מאלט פודינג פופס: קפוא, Fudgy מאלט שלמות (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך את העוגיות: מחממים את התנור ל 325 מעלות F. קו 2 גיליונות אפייה עם נייר קלף.
מערבבים את הקמח, אבקת קקאו, סוכר, אבקת חלב מלט, סודה לשתייה ומלח בקערה גדולה. עם מיקסר על מהירות בינונית-גבוהה, מוסיפים את הוניל ולאחר מכן את החמאה, כמה חתיכות בכל פעם, ומערבבים עד שהבצק נראה כמו חול רטוב ומחזיק יחד כאשר צבט, כ 5 דקות. לגרד את הבצק על גיליון נייר קלף לטפוח לתוך 1/2 אינץ ' עבה עגול. מכסים בגיליון אחר של נייר קלף ומקררים עד שהבצק מעט מוצק, כ -10 דקות.
מרדדים את הבצק בין גיליונות הקלף לעובי 1/4 אינץ'. לקלף את הסדין העליון לחתוך את הבצק לתוך ריבועים באמצעות סיבובים 1 1/2 1 ל-2 אינץ ' עוגיה. אסוף מחדש את השאריות וחזור. (מקררים את הבצק אם הוא רך מדי.)
מניחים את העוגיות 1 אינץ ' בנפרד על דפי אפייה מוכנים.
אופים עד שהעוגיות נקבעות וכבר לא נוצצות, 8 עד 10 דקות.
תן מגניב 5 דקות על דפי אפייה, ולאחר מכן להעביר מתלה להתקרר לחלוטין.
מערבבים את השוקולד הלבן, אבקת חלב מלט, מלח ווניל בקערה גדולה. להביא את הקרם לרתיחה בסיר על חום בינוני, ואז לשפוך על תערובת שוקולד לבן ומערבבים עד חלקה. מקררים עד קור, כ -25 דקות. הכה עם מיקסר עד עבה להפיץ, על 1 דקה.
מורחים על 2 כפיות של המילוי על החלק התחתון של חצי מהעוגיות, ואז כריך עם שאר העוגיות. אבק עם אבקת קקאו, אם תרצה. לאחסן במקרר עד 5 ימים.