כריכי מונטה כריסטו בסגנון איטלקי
כריכי מונטה כריסטו בסגנון איטלקי מסתובבים 50 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 32 גרם חלבון, 53 גרם שומן, ובסך הכל 842 קלוריות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. 37 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. מתכון זה מן המזוןרשת דורשת ארוגולה לתינוק, פרושוטו קוטו, פטרוזיליה שטוחה, מלח ופלפל. זה הוא די יקר מתכון לחובבי אוכל ים תיכוני. עם כפית ציון 79%, המנה הזו טובה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: כריכי מונטה כריסטו, כריכי מונטה כריסטו, ו כריכי מונטה כריסטו.
הוראות
מחממים מחבת גדולה או מחבת ברזל יצוק על אש בינונית.
מכינים את הכריכים על ידי פיזור 4 פרוסות הלחם בשימורים. למעלה עם פרוסת גבינה, 2 פרוסות פרושוטו מקופל, ואז עוד פרוסת גבינה.
מורחים את פרוסות הלחם שנותרו עם דיז ' ון ומניחים במקום מעל הגבינה.
בקערה רדודה גדולה מקציפים את הביצים עם החלב או השמנת, הפרמזן והפטרוזיליה. מקננים את החמאה במגבת נייר ומנגבים אותה על פני התבנית החמה. טובלים את הכריכים בתערובת הביצים ומבשלים את הכריכים עד להזהבה עמוקה, כ -3 עד 4 דקות מכל צד.
זורקים את הארוגולה עם מיץ הלימון, שמן הזית הבתולי והמלח והפלפל, לפי הטעם, בקערת הגשה גדולה.
חותכים את הכריכים מפינה לפינה ומגישים לצד הסלט.