קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות16
מגזין

כריכי מונטה כריסטו בסגנון איטלקי

כריכי מונטה כריסטו בסגנון איטלקי
כריכי מונטה כריסטו בסגנון איטלקי מסתובבים 50 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 32 גרם חלבון, 53 גרם שומן, ובסך הכל 842 קלוריות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. 37 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. מתכון זה מן המזוןרשת דורשת ארוגולה לתינוק, פרושוטו קוטו, פטרוזיליה שטוחה, מלח ופלפל. זה הוא די יקר מתכון לחובבי אוכל ים תיכוני. עם כפית ציון 79%, המנה הזו טובה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: כריכי מונטה כריסטו, כריכי מונטה כריסטו, ו כריכי מונטה כריסטו.

הוראות

1
מחממים מחבת גדולה או מחבת ברזל יצוק על אש בינונית.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מכינים את הכריכים על ידי פיזור 4 פרוסות הלחם בשימורים. למעלה עם פרוסת גבינה, 2 פרוסות פרושוטו מקופל, ואז עוד פרוסת גבינה.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
ריבת תותים דלת סוכרריבת תותים דלת סוכר
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
3
מורחים את פרוסות הלחם שנותרו עם דיז ' ון ומניחים במקום מעל הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
4
בקערה רדודה גדולה מקציפים את הביצים עם החלב או השמנת, הפרמזן והפטרוזיליה. מקננים את החמאה במגבת נייר ומנגבים אותה על פני התבנית החמה. טובלים את הכריכים בתערובת הביצים ומבשלים את הכריכים עד להזהבה עמוקה, כ -3 עד 4 דקות מכל צד.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
זורקים את הארוגולה עם מיץ הלימון, שמן הזית הבתולי והמלח והפלפל, לפי הטעם, בקערת הגשה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
יוקוןיוקון
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
חותכים את הכריכים מפינה לפינה ומגישים לצד הסלט.