כריכי סטייק בגריל של מייקל לוקח בערך שעה ו-20 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה מכיל 4 מנות עם 694 קלוריות , 60 גרם חלבון ו -28 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 41% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם אבקת שום, פלפל, רוטב סויה וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זה מושלם עבור הרביעי ביולי . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 59% , וזה די טוב. נסו את כריכים של מייקל סטייק בגריל , סטייק רצועות בסגנון קוריאני בגריל של מייקל סימון , וסטייק רצועות בסגנון קוריאני בגריל של מייקל סימון (מתכונים דומים).
הוראות
1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
טורפים בקערה את רוטב הסויה, החרדל, השום, האורגנו ותבלין הבית. טורפים לאט את השמן הצמחי עד להטמעה מלאה.
מרכיבים שתצטרך
בצק פאי בקירור (חצי מאריזה של 14 אונקיות)
סלט גויה ותיבול ירקות
1/2 כוס Multi Grain Cheerios
1 מעטפת פאי 9 אינץ', אפויה
איטלקי שלם, עגבניות קלופות, סחוט היטב וקצוץ
פסטה פנה)
ציוד שתשתמש בו
סלט גויה ותיבול ירקות
קצפת ממותקת ושקדים פרוסים קלויים, לא חובה
3
מוסיפים את הסטייק למרינדה. מכסים ומניחים לשבת לפחות שעה ולאורך לילה, בקירור.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוז
סינטה עליונה, חתוכה כנגד הגרגר על ההטיה לשמונה רצועות 1/8 אינץ' או אצבעות
4
מחממים את הגריל לבינוני-גבוה. צולים את הסטייק, הופכים פעם אחת, במשך 4 עד 5 דקות לכל צד עבור מדיום רייר.
מרכיבים שתצטרך
סינטה עליונה, חתוכה כנגד הגרגר על ההטיה לשמונה רצועות 1/8 אינץ' או אצבעות
ציוד שתשתמש בו
כרישה, חצויה, מנוקה ופרוסה דק
5
מעבירים את הסטייק לצלחת הגשה למנוחה.
מרכיבים שתצטרך
סינטה עליונה, חתוכה כנגד הגרגר על ההטיה לשמונה רצועות 1/8 אינץ' או אצבעות
6
מורחים את פרוסות הבאגט בחמאה, וצולים כ-1 עד 2 דקות לכל צד. מניחים בצד בקערת הגשה.
מרכיבים שתצטרך
בגט
3 כפות בצל ירוק פרוס דק, חלק ירוק בלבד
אורז חום מבושל, מחולק
ציוד שתשתמש בו
כרישה, חצויה, מנוקה ופרוסה דק
קצפת ממותקת ושקדים פרוסים קלויים, לא חובה
7
פורסים את הסטייק ומגישים עם רוטב חזרת מוכן ופרוסות הבאגט.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חזרת
בגט
1/2 קילו טורטליני גבינה
סינטה עליונה, חתוכה כנגד הגרגר על ההטיה לשמונה רצועות 1/8 אינץ' או אצבעות
8
מערבבים את כל החומרים יחד ומאחסנים בכלי אטום עד 6 חודשים.
פינו נואר, מרלו וקברנה סוביניון הם אפשרויות נהדרות לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים יותר משתלבים עם אדומים קלים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סוביניון. הסטולץ פינו נואר אורגני עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-26 דולר לבקבוק.
סטולץ פינו נואר אורגני
הפינו הזה מציג היטב את הצבע העשיר והארומה הפרחונית שלו עבור פינו נואר אורגני של קולומביה גורג'. הכל כדי שהיין הזה יקבל שנים של התיישנות או שישתה במקום.