קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות90
מגזין

כריכי סטייק וצ'ימיצ' ורי

כריכי סטייק וצ'ימיצ' ורי
זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. אם יש לך פלפל, עלי פטרוזיליה, שמן זית כתית מעולה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב חומץ היין האדום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת דובדבנים-ברי כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הדרום אמריקאי. מתכונים דומים: כריכי סטייק בגריל עם צ'ימיצ' ורי ופלפלים, Bistec Argentino al Chimichurri (סטייק עם רוטב Chimichurri), ו סטייק עם רוטב צ'ימיצ' ורי (Carne con Chimichurri).

הוראות

1
כדי להפוך את רוטב chimichurri, לשלב את הפטרוזיליה, כוסברה, בצל ירוק, אורגנו, שום גרידת לימון בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
צ 'ימיצ' ורי.צ 'ימיצ' ורי.
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
שום גויה®שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מוסיפים את שמן הזית, חומץ יין אדום, ו 1/2 כפית מלח וקציף לשלב. מתבלים עם יותר מלח במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
3
מניחים 1/4 כוס רוטב צ 'ימיצ' ורי בקערה קטנה ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
צ 'ימיצ' ורי.צ 'ימיצ' ורי.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מניחים את הסטייק על תבנית מרופדת בנייר כסף. מתבלים את הסטייק מכל הצדדים במלח ופלפל שחור טחון טרי.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
דַק-דַק-
5
יוצקים את 1/4 כוס שמורות רוטב צ 'ימיצ' ורי על הסטייק, מרפרף סטייק מעל כדי להבטיח כיסוי אפילו. להשרות את הסטייק בטמפרטורת החדר, לפחות 20 דקות, או עד שעה. התאם מתלה broiler ל 6 אינץ ' מתחת אלמנט ו broiler preheat גבוה במשך 10 דקות לפני הבישול.
מרכיבים שתצטרך
צ 'ימיצ' ורי.צ 'ימיצ' ורי.
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
6
סטייקים מטגנים, מתהפכים פעם אחת, עד שחום יפה חרוך בכל צד ומרכז רושם 125 עד 57° על מדחום קריאה מיידית, 5 עד 6 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
7
הסר את הסטייק מן broiler, אוהל רופף עם נייר, ולאפשר לנוח במשך 10 דקות. בינתיים, טוסט לחמניות קלות.
מרכיבים שתצטרך
לחמניית סנדוויץלחמניית סנדוויץ
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
8
פרוס את הסטייק כנגד התבואה לפרוסות 1/4 אינץ'. לפצל את לחמניות הכריך לפתוח, ואז כף למרוח קצת רוטב chimichurri הנותרים על החלק הפנימי של הלחם. מחלקים את סטייק פרוס בין לחמניות, ואז כפית על יותר רוטב chimichurri על הבשר.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
לחמניית סנדוויץלחמניית סנדוויץ
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
9
מגישים את הכריכים עם רוטב chimichurri הנותרים בצד, לטבילה.
מרכיבים שתצטרך
צ 'ימיצ' ורי.צ 'ימיצ' ורי.

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

סטייק יכול להיות מזווג עם מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו מדלנה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
מרלו מדלנה
מרלו מדלנה
מרלו מדלנה מציע ניחוחות של פירות בשלים ותבלינים אלון עם רמזים של וניל אניס. טעמי פירות בשלים כוללים שזיף בהיר ופטל. טעמי פירות מברכים את החיך וטאנינים רכים ממסגרים את המרקם הטרי המצפה את הפה.