כריכי סטייק וצ'ימיצ' ורי
זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. אם יש לך פלפל, עלי פטרוזיליה, שמן זית כתית מעולה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב חומץ היין האדום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת דובדבנים-ברי כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הדרום אמריקאי. מתכונים דומים: כריכי סטייק בגריל עם צ'ימיצ' ורי ופלפלים, Bistec Argentino al Chimichurri (סטייק עם רוטב Chimichurri), ו סטייק עם רוטב צ'ימיצ' ורי (Carne con Chimichurri).
הוראות
כדי להפוך את רוטב chimichurri, לשלב את הפטרוזיליה, כוסברה, בצל ירוק, אורגנו, שום גרידת לימון בקערה בינונית.
מוסיפים את שמן הזית, חומץ יין אדום, ו 1/2 כפית מלח וקציף לשלב. מתבלים עם יותר מלח במידת הצורך.
מניחים 1/4 כוס רוטב צ 'ימיצ' ורי בקערה קטנה ומניחים בצד.
מניחים את הסטייק על תבנית מרופדת בנייר כסף. מתבלים את הסטייק מכל הצדדים במלח ופלפל שחור טחון טרי.
יוצקים את 1/4 כוס שמורות רוטב צ 'ימיצ' ורי על הסטייק, מרפרף סטייק מעל כדי להבטיח כיסוי אפילו. להשרות את הסטייק בטמפרטורת החדר, לפחות 20 דקות, או עד שעה. התאם מתלה broiler ל 6 אינץ ' מתחת אלמנט ו broiler preheat גבוה במשך 10 דקות לפני הבישול.
סטייקים מטגנים, מתהפכים פעם אחת, עד שחום יפה חרוך בכל צד ומרכז רושם 125 עד 57° על מדחום קריאה מיידית, 5 עד 6 דקות לכל צד.
הסר את הסטייק מן broiler, אוהל רופף עם נייר, ולאפשר לנוח במשך 10 דקות. בינתיים, טוסט לחמניות קלות.
פרוס את הסטייק כנגד התבואה לפרוסות 1/4 אינץ'. לפצל את לחמניות הכריך לפתוח, ואז כף למרוח קצת רוטב chimichurri הנותרים על החלק הפנימי של הלחם. מחלקים את סטייק פרוס בין לחמניות, ואז כפית על יותר רוטב chimichurri על הבשר.
מגישים את הכריכים עם רוטב chimichurri הנותרים בצד, לטבילה.