קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות10
מגזין

כריכי סטייק קוביות

כריכי סטייק קוביות
אם יש לך גבינת פרובולונה, עלי בזיליקום, חזרת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה מושלם עבור יום ולנטין. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ארוחת הכנה מראש 3 דקות סטייק Hoagies עם רוטב סטייק תוצרת בית, קוביות סטייק דיאן, ו סטייק בקוביות סטרוגנוף (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים יחד את כל החומרים ממרק הבשר דרך הפלפל השחור הסדוק כדי ליצור מרינדה.באמצעות מרכך בשר, לדפוק את הסטייקים קוביות לתוך עובי 1/4-1/2 אינץ'.תפריד את הסטייקים לקוביות לשקיות אחסון פלסטיק בגודל של שני גלונים. תכסה את הסטייקים עם המרינדה.להשרות את הסטייקים קוביות במקרר במשך 30 דקות או יותר.פורסים את הפלפלים והבצל לפרוסות עבות 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור סדוקפלפל שחור סדוק
סטייק קובייהסטייק קובייה
חתיכות ירקות בגודל נגיסחתיכות ירקות בגודל נגיס
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות פירורי לחם פנקו3 כוסות פירורי לחם פנקו
2
לטגן יחד עם השמן עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
3
מערבבים את גבינת mayonnasie ופרמזן כדי להשתמש כממרח.גריל את הסטייקים הקוביות מעל גחלים בינוניות חמות עד לדוניות הרצויה, כחמש דקות לכל צד עבור בינוני.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
סטייק קובייהסטייק קובייה
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
4
מברשת עם מרינדה במהלך צלייה.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
5
מגישים על טוסט לחמניות סנדוויץ. למעלה עם פרוסות פרובולון, פלפלים מוקפצים ובצל, ומיונז פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
פרובולוןפרובולון
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי

מרכיבים

23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)1אוראו ממולאים כפולים2 יח' פרוסות פטריות לבנות2 יח' פרוסות פטריות לבנות298דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.חתיכות ירקות בגודל נגיסחתיכות ירקות בגודל נגיס1אוראו ממולאים כפוליםזרעי שומר, כתושזרעי שומר, כתוש2שיני שום, טחוןשיני שום, טחון13 כוסות לחם שיבולת שועל בן יום חתוך לקוביות3 כוסות לחם שיבולת שועל בן יום חתוך לקוביות1בצל ירוק, קצוץ דקבצל ירוק, קצוץ דק12 כפיות אבקת שוםחזרת מוכנהחזרת מוכנה1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרחבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק2371 לב מפאלדי טרי אם אפשר2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'שמןשמן1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר1טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה1אוראו ממולאים כפוליםנוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרגבינת פרמזןגבינת פרמזן1חתיכות טופי הית' ברפלפל שחור סדוקפלפל שחור סדוק122 כפות חמאה מומסתגבינת פרובולוןגבינת פרובולון1פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנותפפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות12פחית 1 400 גרם של עגבניות חתוכות לקוביות במיץ עגבניותסטייקים, על 3-3 1/2 קילוסטייקים, על 3-3 1/2 קילו12הוגי רולסהוגי רולס33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'רוטב ווסטרשייררוטב ווסטרשייר

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. המרלו של מחוז פג ' ו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 38 דולר לבקבוק.
מרלו מחוז פג ' ו
מרלו מחוז פג ' ו
צבע אודם עמוק, המרלו 2016 מציע ניחוחות ריחניים, שכבתיים של רימונים עסיסיים, תבלין אפייה וקמצוץ ארז. פירות עבותים של דובדבנים ובלקברי עוטפים את החיך. רמזים רכים של שקדים קלויים ווניל מגיעים לשיאם בגימור אלגנטי. טעים עכשיו, מרלו זה ימשיך להתבגר במשך 6-8 השנים הבאות.תערובת: 95% מרלו, 4% קברנה סוביניון, 1% פטיט סירה