כריכי סטייק קוביות
אם יש לך גבינת פרובולונה, עלי בזיליקום, חזרת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה מושלם עבור יום ולנטין. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ארוחת הכנה מראש 3 דקות סטייק Hoagies עם רוטב סטייק תוצרת בית, קוביות סטייק דיאן, ו סטייק בקוביות סטרוגנוף (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יחד את כל החומרים ממרק הבשר דרך הפלפל השחור הסדוק כדי ליצור מרינדה.באמצעות מרכך בשר, לדפוק את הסטייקים קוביות לתוך עובי 1/4-1/2 אינץ'.תפריד את הסטייקים לקוביות לשקיות אחסון פלסטיק בגודל של שני גלונים. תכסה את הסטייקים עם המרינדה.להשרות את הסטייקים קוביות במקרר במשך 30 דקות או יותר.פורסים את הפלפלים והבצל לפרוסות עבות 1/4 אינץ'.
לטגן יחד עם השמן עד מכרז.
מערבבים את גבינת mayonnasie ופרמזן כדי להשתמש כממרח.גריל את הסטייקים הקוביות מעל גחלים בינוניות חמות עד לדוניות הרצויה, כחמש דקות לכל צד עבור בינוני.
מברשת עם מרינדה במהלך צלייה.
מגישים על טוסט לחמניות סנדוויץ. למעלה עם פרוסות פרובולון, פלפלים מוקפצים ובצל, ומיונז פרמזן.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. המרלו של מחוז פג ' ו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 38 דולר לבקבוק.
![מרלו מחוז פג ' ו]()
מרלו מחוז פג ' ו
צבע אודם עמוק, המרלו 2016 מציע ניחוחות ריחניים, שכבתיים של רימונים עסיסיים, תבלין אפייה וקמצוץ ארז. פירות עבותים של דובדבנים ובלקברי עוטפים את החיך. רמזים רכים של שקדים קלויים ווניל מגיעים לשיאם בגימור אלגנטי. טעים עכשיו, מרלו זה ימשיך להתבגר במשך 6-8 השנים הבאות.תערובת: 95% מרלו, 4% קברנה סוביניון, 1% פטיט סירה