כריכי עוף על האש
המתכון כריכי עוף ברביקיו יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 2 שעות ו 10 דקות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 280 קלוריות. זה יהיה להיט בחג היום האב שלך. מתכון זה של חלוצה אישה יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו כרוב סגול, חומץ, שמן canolan, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכונים דומים: כריכי עוף על האש, כריכי עוף על האש, ו ברביקיו משך כריכי עוף.
הוראות
מערבבים כרוב מגורר ופרוס jalapenos בקערה. בקערה נפרדת מערבבים חלב, מיונז, חומץ, סוכר, מלח, קאיין.
יוצקים מעל כרוב. לזרוק לשלב. מכסים ומקררים שעתיים.לפני ההגשה, לזרוק עלי כוסברה. עוף
מחממים שמן קנולה בסיר כבד מעל חום גבוה בינוני. עוף העונה, ואז לצרוב מכל הצדדים עד העור הוא חום זהוב וכמה שומן הוא שניתנו.
הסר עוף מן הסיר ושופכים את עודף שומן.
מוסיפים בצל פרוס וציפורן שום שלמה לסיר ומערבבים סביב לבשל במשך 2 דקות.
יוצקים ברוטב ברביקיו, מוסיפים עוף לרוטב, ומניחים מכסה על הסיר.
מניחים בתנור 300 מעלות במשך 1 1/2 שעות, או עד עוף נופל מהעצם.
הסר את כל שיני השום מהסיר והניח אותו בצד.
הסר עוף מן הסיר ולאפשר מגניב מספיק כדי להתמודד. באמצעות ידיים או שני מזלגות, להסיר את הבשר מן העצמות. דק לגרוס את העוף באמצעות הידיים או שני מזלגות. בזהירות לרפרף את השומן העודף שעלה על גבי הרוטב. להחזיר עוף מגורר לסיר ומערבבים לתוך הרוטב. לחמם כך שהוא חם.
מורחים חמאה על לחמניות קייזר וטוסט על המחבת. כדי לשרת, מניחים כמות טובה של עוף במחצית התחתונה של הגליל. למעלה עם שיני שום אחת או שתיים, ואז מנה טובה של סלט כרוב. למעלה עם החצי השני של הלחמנייה ולחפור!