כריכי פורטבלו איטלקיים
המתכון האיטלקי כריכים פורטובלו יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-45 דקות. והוא יספק כ 2 מנות. מנה זו מכילה כ 20 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 416 קלוריות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לכם שמן זית, פלפלים קלויים בבקבוק, בזיליקום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין את זה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. נסו כריכי פורטובלו, כריכי פורטובלו, ו כריכי פורטבלו בגריל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים שמן זית במחבת גדולה ולא דביקה על אש בינונית.
מוסיפים פטריות ובצל; מכסים ומבשלים 7 דקות או עד הבצל רך, ערבוב מדי פעם.
מערבבים את המיונז, בזיליקום, ופלפל שחור.
מורחים 1 כף תערובת מיונז על כל פרוסת לחם; שכבה כל אחד 2 פרוסות עם 1/3 כוס פלפלים, 1/2 תערובת פטריות כוס, ו 1 פרוסת גבינה. למעלה עם פרוסות לחם שנותרו.