כריכי פרמזן חצילים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקריים, אז תנו הזדמנות ל כריכי פרמזן חצילים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 357 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 7 גר' של שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה הוא מחיר סביר מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. הכנת המנה לוקחת כ 55 דקות. אם יש לכם לחם פריך, פירורי לחם panko, תיבול, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: כריכי פרמזן חצילים, כריכי פרמזן חצילים עם פנים פתוחות, ו כריכי כיס חציל פרמזן קלויים עם פטריות פורטובלו.
הוראות
מפזרים חצילים באופן שווה משני הצדדים עם מלח ופלפל 1/4 כפית.
להקציף חלבונים ביצה בקערה רדודה עד מקציף. תניח בצד.
מערבבים פירורי לחם, גבינת פרמזן, תיבול איטלקי, ונותר 1/4 כפית פלפל בקערה.
טובלים פרוסות חצילים בחלבון ביצה, ומעלים בתערובת פירורי לחם. מסדרים על מתלה חוט מצופה ספריי בישול במחבת ג 'לירול מצופה רדיד אלומיניום 15-x 10 אינץ'. חצילים מעילים קלים פרוסות באופן שווה משני הצדדים עם ספריי בישול.
אופים ב 375 במשך 20 עד 25 דקות או עד חום זהוב וחציל מכרז, הוספת חצאי לחם מפוצלים לתנור במהלך 5 הדקות האחרונות.
מורחים רוטב פסטה באופן שווה על הצדדים לחתוך של לחם. מסדרים חציל על מחצית הלחם התחתונה; מפזרים גבינה.
מטגנים 6 אינץ ' מחום 2 דקות או עד גבינה נמסה. מכסים בחצי העליון של הלחם.
חותכים לתוך 6 כריכים, ומגישים עם רוטב פסטה, אם תרצה.
* 1 כוס פירורי לחם איטלקיים ניתן להחליף עבור פירורי לחם panko.