כרישה בחמאה
גשו לסופר וקנו כרישה, חמאה, עלי טימין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : כרישה חמאה וצנוניות, אפונה בחמאה & כרישה, ו כרישה עם פירורי לחם בחמאה.
הוראות
יום לפני שאתה רוצה לשרת את המנה הזאת, לחתוך את הכרישה מלמעלה לשורש לשטוף ביסודיות תחת מים זורמים קרים. דק לחתוך אותם באלכסון ולשים לתוך שקיות פלסטיק צמרמורת עד מוכן לבשל.
כדי לשרת, לשים מחבת גדולה על חום בינוני, להוסיף את החמאה ולתת לו להמיס על בסיס המחבת.
מוסיפים את הכרישה והרבה תיבול ומערבבים את המעיל בחמאה. להפוך את החום עד נמוך, לכסות את המחבת ומבשלים את הכרישה בעדינות במשך כ 15 דקות, ערבוב חצי דרך עד שהם רכים.
מגישים עם חמאה נוספת וזרימת עלי קורנית.