קושירגיל
מוכן ב35 דק.
מנות8
ציון בריאות20
מגזין

כרישה בחמאה

כרישה בחמאה
גשו לסופר וקנו כרישה, חמאה, עלי טימין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : כרישה חמאה וצנוניות, אפונה בחמאה & כרישה, ו כרישה עם פירורי לחם בחמאה.

הוראות

1
יום לפני שאתה רוצה לשרת את המנה הזאת, לחתוך את הכרישה מלמעלה לשורש לשטוף ביסודיות תחת מים זורמים קרים. דק לחתוך אותם באלכסון ולשים לתוך שקיות פלסטיק צמרמורת עד מוכן לבשל.
מרכיבים שתצטרך
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2
2
כדי לשרת, לשים מחבת גדולה על חום בינוני, להוסיף את החמאה ולתת לו להמיס על בסיס המחבת.
מרכיבים שתצטרך
12 עד 14 אונקיות ריבת אוכמניות איכותית12 עד 14 אונקיות ריבת אוכמניות איכותית
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביותקוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
3
מוסיפים את הכרישה והרבה תיבול ומערבבים את המעיל בחמאה. להפוך את החום עד נמוך, לכסות את המחבת ומבשלים את הכרישה בעדינות במשך כ 15 דקות, ערבוב חצי דרך עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, מגוררבצל צהוב, קלוף, מגורר
12 עד 14 אונקיות ריבת אוכמניות איכותית12 עד 14 אונקיות ריבת אוכמניות איכותית
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביותקוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
4
מגישים עם חמאה נוספת וזרימת עלי קורנית.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
12 עד 14 אונקיות ריבת אוכמניות איכותית12 עד 14 אונקיות ריבת אוכמניות איכותית