כרישה ומרק שומר עם סלמון מעושן
מרק כרישה ושומר עם סלמון מעושן עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 380 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 10 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שומר, עירית, עלה דפנה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. נסו כרישה ומרק חמור ים מעושן, חלב חינם מעושן האדוק, כרישה & מרק שעועית חמאה, ו בקלה שחור עם מרק שומר ופנצנלה צדפות מעושנות (מתכונים דומים).
הוראות
לקצץ ולהשליך שורש מסתיים צמרות גס כרישה.
חותכים כרישה חצי לאורכו ולשטוף תחת מים זורמים, מרפרף שכבות כדי לשטוף את חצץ; לנקז, ולאחר מכן לחתוך דק לרוחב.
לשטוף שומר. לקצץ ולהשליך שורש מסתיים וגבעולים; להזמין 2 או 3 גבעולים של צמרות ירוקות נוצתיות לקישוט, דק קוצצים מספיק של עלים נוצתיים הנותרים לעשות 3 כפות (להשליך את כל שאר הירוקים). בקערה, מערבבים ירקות קצוצים עם עירית; מכסים ומקררים. קוצצים ראשי שומר.
במחבת 6-8 ליטר מעל חום בינוני, להמס חמאה.
מוסיפים כרישה וראשי שומר קצוצים, מכסים ומערבבים מדי פעם עד שהירקות רפויים מאוד, 10 עד 12 דקות.
מוסיפים מרק ועלה דפנה למחבת. מביאים לרתיחה על חום גבוה. לשפשף תפוחי אדמה לחתוך לקוביות 1/2-עד 3/4 אינץ'.
מוסיפים תפוחי אדמה לתערובת מרק ולחזור לרתיחה; להפחית חום, כיסוי, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד תפוחי אדמה רכים כאשר פירסינג, 15 עד 20 דקות.
חותכים סלמון לרצועות 2 עד 3 אינץ 'ארוך ו 1/2 אינץ' רחב; לשים בקערה.
בקערה נפרדת, להקציף חלב, קמח, 1/2 כפית מלח, ו 1/8 כפית פלפל עד חלקה.
מוסיפים לתערובת מרק תפוחי אדמה ומערבבים על חום גבוה עד רותחים, כ 5 דקות.
מוסיפים עוד מלח ופלפל לפי הטעם.
מגישים מרק מחבת, או לשפוך לתוך tureen.
מקשטים עם גביעי שומר שמורים. מציעים עם סלמון מעושן ותערובת צ ' ייב להוסיף לפי הטעם.