עוגת לימון עם ציפוי תה ארוחת בוקר אירי
צריך קינוח נטול לקטוז? עוגת לימון עם ציפוי תה ארוחת בוקר אירי יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. מנה אחת מכילה עד 1 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 136 קלוריות. והוא יספק כ 20 מנות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הוא מאוד תקציב ידידותי מתאים למי שאוהב אוכל בסגנון אירופאי. גשו לסופר וקנו מלח, שקיות תה, תה אירי לארוחת בוקר, תערובת עוגת לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה מושלם עבור יום פטריק הקדוש. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 9%- שזה לא ניתן לאילתור. נסו עוגת לימון עם ציפוי תה ארוחת בוקר אירי, מיני עוגת גינס שכבתית עם ציפוי שמנת אירי Ganache, ו עוגת סטאוט שוקולד עם בייליס ציפוי גבינת שמנת אירי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל-350°F (325°F למחבתות חשוכות או לא דביקות). גריז תחתון רק של אחד 8 או 9 אינץ ' מחבת עוגה עגולה עם קיצור (לא להשתמש בספריי בישול).
מניחים כוס אפייה נייר בכל אחד 12 כוסות מאפין בגודל רגיל.
הפוך את הבלילה עוגה לפי ההוראות על תיבת; מערבבים קליפת לימון. מלאו כוסות מאפין שני שליש מלא הבלילה; יוצקים הבלילה נותרת למחבת.
אופים מחבת עגולה 28 עד 33 דקות, עוגות 15 עד 20 דקות, או עד קיסם מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב 10 דקות; להסיר מן המחבתות כדי קירור מתלה. מגניב לגמרי, כ -30 דקות.
בינתיים, מניחים 1/2 כוס מים במיקרוגל כוס מדידה כוס 1 כוס. מיקרוגל נחשף על 1 דקה עד 1 דקה 30 שניות או עד חם.
להוסיף שקיות תה; תלול 6 עד 7 דקות עבור תה מבושל חזק.
בינתיים, בסיר 2 ליטר, מערבבים סוכר, קרם טרטר, תה מבושל ומלח.
חום לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. מרתיחים 3 עד 5 דקות עד 117° על מדחום ממתקים.
בקערה גדולה, להכות חלבונים ביצה עם מיקסר חשמלי על מהירות גבוהה עד קצף ועבה (הם צריכים תל אבל לא שיא). לאט לאט לשפוך סירופ סוכר רותח בזרם איטי. המשך להכות במהירות גבוהה על 7 דקות או עד פסגות נוקשות טופס.
חותכים שכבת עוגה במחצית אופקית כדי להפוך 2 שכבות עוגה דקות.
מניחים שכבה אחת על צלחת הגשה.
מורחים עם כ 3/4 כוס של הציפוי. למעלה עם שכבת העוגה שנותרה; מורחים עם כ 3/4 כוס של הזיגוג. קאפקייקס פרוסט עם נשאר ציפוי.