תפוחי אדמה אפויים פעמיים עם בייקון
צריך מנות ראשונות ללא גלוטן? תפוחי אדמה אפויים פעמיים עם בייקון יכול להיות מתכון עצום לנסות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 194 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. לך לחנות ותביא גבינת רוקפור, בצל ירוק, מלח ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. למתכון הזה מבטי קרוקר יש 1 מעריצים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -35 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו בייקון Gorgonzola ממולא תפוחי אדמה אדומים תינוק, בייקון פשוט וגורגונזולה ממולאים בטטות, ו תפוחי אדמה צלויים עם בייקון, גורגונזולה, כוסברה ודברים אחרים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 191°. בעדינות לשפשף תפוחי אדמה, אבל לא לקלף. פירס תפוחי אדמה מספר פעמים במזלג.
אופים 1 שעה עד 1 שעה 15 דקות או עד מכרז כאשר פירסינג במרכז עם מזלג.
בואו לעמוד עד מגניב מספיק כדי להתמודד.
בינתיים, במחבת 12 אינץ', לבשל בייקון על חום בינוני 5 עד 6 דקות, מפנה מדי פעם, עד פריך; לנקז על מגבת נייר.
חותכים כל תפוח אדמה לאורכו לשניים; לגרוף החוצה בפנים, משאיר קליפה דקה. בקערה בינונית, מחית תפוחי אדמה, חלב וחמאה עם מחית תפוחי אדמה או מיקסר חשמלי במהירות נמוכה עד שלא יישארו גושים (כמות החלב הדרושה תשתנה בהתאם לסוג תפוחי האדמה המשמשים). מערבבים גבינה, בצל ירוק ומלח. ממלאים קליפות תפוחי אדמה בתערובת פירה.
מניחים על דף עוגיות ungreased. קותלי חזיר מתפוררים על תפוחי אדמה.
אופים כ 20 דקות או עד חם.
מקשטים עם צמרות בצל ירוק פרוס נוסף אם תרצה בכך.