כרישה צלויה וסלט תפוחי אדמה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל כרישה קלויה וסלט תפוחי אדמה. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 324 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 19 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, 30 כולו, וצמחוני דיאט. זה מושלם עבור יום העצמאות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. אם יש לכם מלח ופלפל, ביצים מבושלות, כרישה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: מרק כרישה תפוחי אדמה צלוי, מרק בייקון, תפוחי אדמה וכרישה עם שום צלוי, ו שום קלוי, תפוחי אדמה, כרישה ומרק שומר.
הוראות
על תבנית אפייה גדולה, לזרוק את כרישה ותפוחי אדמה עם 2 כפות שמן זית; העונה עם מלח ופלפל. מסדרים את הכרישה ותפוחי האדמה על תבנית האפייה, חותכים את הצד למטה, וצולים אותם על המדף התחתון של התנור במשך 20 דקות, או עד הכרישה הם שחומים קלות ומכרז.
להעביר את הכרישה למשטח עבודה ולחתוך אותם לרוחב לאורכים 2 אינץ'. המשך לצלות את תפוחי האדמה במשך כ 10 דקות יותר, או עד שהם משחימים ומכרז.
בקערה קטנה, לטאטא את הנותרים 1/4 כוס שמן זית עם חומץ יין אדום, חרדל וצלפים ואת העונה ויניגרט עם מלח ופלפל. בקערה בינונית, לזרוק את הירוקים עם 1 כף של ויניגרט ולסדר על 4 צלחות.
שים את כרישה ותפוחי אדמה בקערה ולזרוק עם כל אבל 2 כפות של ויניגרט. מסדרים את כרישה ותפוחי אדמה על הירוקים.
מקשטים את הסלטים עם הביצים, טפטוף את הויניגרט שנותר על גבי ומגישים.