קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות15
ציון בריאות6
מגזין

כתף חזיר מהירה עם בצל כבוש

כתף חזיר מהירה עם בצל כבוש
כתף חזיר מהירה עם בצל כבוש עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה זו מכילה כ 15 גרם חלבון 5 גרם של שומן, וסך הכל 147 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 15 . 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם annatto להדביק, בצל, כתף חזירוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו בשר חזיר צלוי איטי עם בצל כבוש מהיר chimichurri, כתף חזיר צלויה סיידר עם בצל מקורמל, ו בצלים אדומים כבושים מהירים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים תחילה 4 מרכיבים בבלנדר עד חלקה.
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
שמן חום בסיר לחץ על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
10 שיני שום, שלמות10 שיני שום, שלמות
3
מוסיפים בשר בקבוצות; מבשלים 4 דקות. או עד שחום באופן שווה. להחזיר את כל הבשר לסיר לחץ; למעלה עם תערובת מיץ.
מרכיבים שתצטרך
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
10 שיני שום, שלמות10 שיני שום, שלמות
4
נעל מכסה סיר לחץ במקום. מבשלים על חום בינוני-גבוה עד מנעולי פורקן לחץ במקום ו הרגולטור מתחיל רוק בעדינות. להפחית את החום בהדרגה כדי לשמור על איטי יציב נדנדה תנועה; לבשל 55 דקות.
ציוד שתשתמש בו
10 שיני שום, שלמות10 שיני שום, שלמות
5
הסר מהחום.
6
בואו לעמוד 10 דקות. או עד טיפות פורקן לחץ. בינתיים, מוסיפים בצל לסיר של מים רותחים; מבשלים 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
7
מסננים בצל; מניחים בקערה.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
8
להוסיף רוטב; לזרוק מעיל.
9
הסר רגולטור מתוך סיר לחץ, ואז מכסה.
ציוד שתשתמש בו
10 שיני שום, שלמות10 שיני שום, שלמות
10
הסר בשר מן הכיריים; לגרוס בשר. חזור לבישול, לזרוק עם רוטב. למעלה טורטיות עם תערובת בשר בצל; להתגלגל.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל אדום קטן קצוץ דק להגשה1 בצל אדום קטן קצוץ דק להגשה
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי