קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות40
מגזין

כתף חזיר צלויה בסגנון הקווקז

כתף חזיר צלויה בסגנון הקווקז
צריך ללא גלוטן, חלב חינם, ומנה עיקרית ראשונית? כתף חזיר צלויה בסגנון הקווקז יכולה להיות מתכון מצוין לנסות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 440 קלוריות, 46 גרם חלבון ו 26 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם זרעי כוסברה, חומץ יין אדום, מיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו כתף חזיר מטוגנת, כתף חזיר מטוגנת, ו כתף חזיר מטוגנת (מתכונים דומים).

הוראות

1
שום טחון, ולאחר מכן מחית כדי להדביק עם 2 כפיות מלח כשר באמצעות סכין כבדה. טוחנים זרעי כוסברה חילבה פתיתי פלפל אדום לאבקה במטחנה, ולאחר מכן מערבבים יחד עם שום 2 כפות שמן בקערה קטנה. הפוך 2 אינץ ' חריצים עמוקים על כל הבשר עם סכין חדה קטנה לדחוף כמה להדביק לתוך חריצים. לשפשף דבק שנותר על כל הבשר. שים חזיר בקערה ומרינדה, מכוסה ומקורר, לפחות 8 שעות.
מרכיבים שתצטרך
זרעי חילבהזרעי חילבה
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
בשר טחוןבשר טחון
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
חסה מגוררת ועגבנייה קצוצה, אופציונליחסה מגוררת ועגבנייה קצוצה, אופציונלי
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
2
להביא בשר לטמפרטורת החדר, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
3
מניחים מתלה תנור בשליש התחתון של התנור ומחממים תנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
4
חום שנותר 2 כפות שמן בסיר כבד רחב 5 עד 6 ליטר על חום בינוני גבוה עד חם אבל לא מעשן, אז חזיר חום מכל הצדדים, פונה עם מלקחיים ומזלג מטבח גדול, על 8 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
חסה מגוררת ועגבנייה קצוצה, אופציונליחסה מגוררת ועגבנייה קצוצה, אופציונלי
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
5
מעבירים חזיר לצלחת גדולה ומבשלים בצל בשומן שנותר בסיר, ערבוב מדי פעם וגירוד חתיכות חומות, עד תחילת חום, 7 עד 8 דקות. להחזיר חזיר לסיר ולהוסיף מים וכפית הנותרים מלח כשר. מביאים לרתיחה, ואז מכסים בחוזקה עם מכסה ומעבירים לתנור. Braise, הפיכת בשר פעם אחת, עד מאוד רך, על 3 שעות. חזיר מגניב במיצי פאן לחלוטין, חשוף, על 1 1/2 שעות, ואז להירגע, מכוסה, לפחות 8 שעות.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
חסה מגוררת ועגבנייה קצוצה, אופציונליחסה מגוררת ועגבנייה קצוצה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
6
מניחים מתלה תנור בשליש התחתון של התנור ומחממים תנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
7
הסר שומן מפני השטח של מיצי פאן לחמם חזיר (עם מיצי פאן), מכוסה, בתנור 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
חסה מגוררת ועגבנייה קצוצה, אופציונליחסה מגוררת ועגבנייה קצוצה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
מעבירים חזיר למגש באמצעות מלקחיים נקיים ומזלג גדול. מערבבים כוסברה, חומץ, ומלח שולחן ופלפל לטעום לתוך מיצי פאן ומגישים עם חזיר.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
חסה מגוררת ועגבנייה קצוצה, אופציונליחסה מגוררת ועגבנייה קצוצה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
1
* חזיר יכול להיות מושרה עד 3 ימים.* חזיר מטוגן יכול להיות מקורר עד 2 ימים.
מרכיבים שתצטרך
חסה מגוררת ועגבנייה קצוצה, אופציונליחסה מגוררת ועגבנייה קצוצה, אופציונלי