כתף חזיר צלויה בסגנון הקווקז
צריך ללא גלוטן, חלב חינם, ומנה עיקרית ראשונית? כתף חזיר צלויה בסגנון הקווקז יכולה להיות מתכון מצוין לנסות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 440 קלוריות, 46 גרם חלבון ו 26 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם זרעי כוסברה, חומץ יין אדום, מיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו כתף חזיר מטוגנת, כתף חזיר מטוגנת, ו כתף חזיר מטוגנת (מתכונים דומים).
הוראות
שום טחון, ולאחר מכן מחית כדי להדביק עם 2 כפיות מלח כשר באמצעות סכין כבדה. טוחנים זרעי כוסברה חילבה פתיתי פלפל אדום לאבקה במטחנה, ולאחר מכן מערבבים יחד עם שום 2 כפות שמן בקערה קטנה. הפוך 2 אינץ ' חריצים עמוקים על כל הבשר עם סכין חדה קטנה לדחוף כמה להדביק לתוך חריצים. לשפשף דבק שנותר על כל הבשר. שים חזיר בקערה ומרינדה, מכוסה ומקורר, לפחות 8 שעות.
להביא בשר לטמפרטורת החדר, על 1 שעה.
מניחים מתלה תנור בשליש התחתון של התנור ומחממים תנור ל 350 ° F.
חום שנותר 2 כפות שמן בסיר כבד רחב 5 עד 6 ליטר על חום בינוני גבוה עד חם אבל לא מעשן, אז חזיר חום מכל הצדדים, פונה עם מלקחיים ומזלג מטבח גדול, על 8 דקות בסך הכל.
מעבירים חזיר לצלחת גדולה ומבשלים בצל בשומן שנותר בסיר, ערבוב מדי פעם וגירוד חתיכות חומות, עד תחילת חום, 7 עד 8 דקות. להחזיר חזיר לסיר ולהוסיף מים וכפית הנותרים מלח כשר. מביאים לרתיחה, ואז מכסים בחוזקה עם מכסה ומעבירים לתנור. Braise, הפיכת בשר פעם אחת, עד מאוד רך, על 3 שעות. חזיר מגניב במיצי פאן לחלוטין, חשוף, על 1 1/2 שעות, ואז להירגע, מכוסה, לפחות 8 שעות.
מניחים מתלה תנור בשליש התחתון של התנור ומחממים תנור ל 350 ° F.
הסר שומן מפני השטח של מיצי פאן לחמם חזיר (עם מיצי פאן), מכוסה, בתנור 1 שעה.
מעבירים חזיר למגש באמצעות מלקחיים נקיים ומזלג גדול. מערבבים כוסברה, חומץ, ומלח שולחן ופלפל לטעום לתוך מיצי פאן ומגישים עם חזיר.
* חזיר יכול להיות מושרה עד 3 ימים.* חזיר מטוגן יכול להיות מקורר עד 2 ימים.