קושימומחה
מוכן ב7 שעות
מנות12
ציון בריאות13
מגזין

כתף חזיר צלויה (פרניל אל הורנו)

כתף חזיר צלויה (פרניל אל הורנו)
כתף חזיר צלויה (פרניל אל הורנו) עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ואת כל 30 מתכון מגיש 12 . מנה אחת מכילה 226 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 9 גר' של שומן. גשו לסופר וקנו שמן צמחי, מלח כשר, פלפל טחון גס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: חזיר צלוי שום (פרניל), רגל חזיר קלויה קובנית: פרניל, ו כתף חזיר צלויה.

הוראות

1
מניחים את החזיר, צד שומן למעלה, במחבת קלייה מצויד עם תוספת מתלה, ושימוש בסכין חדה, להבקיע את פני השטח של הבשר עם חריצים קטנים. מחית את השום, אורגנו, מלח ופלפל לתוך משחה על קרש חיתוך עם הצד השטוח של סכין; מניחים את adobo בקערה ומערבבים את השמן והחומץ. לשפשף את משחת השום על כל החזיר, להיות בטוח להיכנס לחתכים כך המלח יכול לחדור את הבשר ולשלוף את הלחות - זה יעזור ליצור קרום בצד החיצוני כאשר מבושל. מכסים את החזיר בניילון נצמד ומשרים במקרר לפחות 3 שעות או עד לילה.
מרכיבים שתצטרך
רסק שוםרסק שום
אורגנואורגנו
חומץחומץ
שוםשום
פלפלפלפל
קרוםקרום
בשרבשר
חזירחזיר
מלחמלח
עוטףעוטף
שמן בישולשמן בישול
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
מחבת צלייהמחבת צלייה
סכיןסכין
קערהקערה
2
אפשר לבשר לשבת בטמפרטורת החדר במשך 30 דקות לפני הבישול. מחממים התנור ל 350 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
צולים את החזיר במשך 3 שעות, חשוף, עד העור הוא פריך-חום.
מרכיבים שתצטרך
חזירחזיר
4
תן את שאר הבשר על קרש חיתוך במשך 10 דקות לפני חיתוך.
מרכיבים שתצטרך
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך