לא יכול תבשיל אטריות טונה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 706 קלוריות, 45 גרם חלבון ו 40 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו3 היה אומר שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. אם יש לכם מלח ופלפל, חמאה, אטריות ביצים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. מתכונים דומים: תבשיל טונה עם אטריות 2.0, תבשיל אטריות טונה, ו תבשיל אטריות טונה.
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
קלמנטינות, כל אחת
9
במחבת רוטב קטנה להמיס את 4 כפות חמאה על חום בינוני לטאטא בקמח. לאט לאט לשפוך את החלב ולהמשיך לטאטא עד התערובת מתחילה לקבל קצת עבה. עקביות של שמנת כבדה זה מה שאתה הולך. ברגע שאתה מגיע כי עקביות להסיר מן החום.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
גרוטאות טריות
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
עצם הודו וצוואר הודו
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
10
מוסיפים את הפסטה לתערובת הבצל והטונה וזורקים עם תערובת החלב. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
טורטיות קמח טריות, להגשה
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
קלמנטינות, כל אחת
11
יוצקים לתוך המנה המוכנה שלך.
12
מפזרים את פירורי הלחם panko מעל ולאחר מכן העליון עם גבינה מגוררת.
מרלו, פינו נואר ויין רוזה הם הבחירה הראשונה שלי לטונה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. אתה יכול לנסות את "רבבל מרלו". מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.1 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -20 דולר לבקבוק.