לא יכול תבשיל אטריות טונה
לא יכול תבשיל אטריות טונה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 706 קלוריות, 45 גרם חלבון ו 40 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו3 היה אומר שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. אם יש לכם מלח ופלפל, חמאה, אטריות ביצים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. מתכונים דומים: תבשיל טונה עם אטריות 2.0, תבשיל אטריות טונה, ו תבשיל אטריות טונה.
הוראות
לרסס צלחת אפייה עם ספריי בישול ולהניח בצד.
מרתיחים את הפסטה במים מלוחים עד אל דנטה.
ממיסים 2 כפות חמאה במחבת גדולה על חום בינוני.
מטגנים את הבצל עד שקוף, על 5 דקות.
מוסיפים את השום והפטריות ומבשלים עוד 5 דקות.
מוסיפים את האפונה ואת הטונה ומערבבים כדי לחמם.
במחבת רוטב קטנה להמיס את 4 כפות חמאה על חום בינוני לטאטא בקמח. לאט לאט לשפוך את החלב ולהמשיך לטאטא עד התערובת מתחילה לקבל קצת עבה. עקביות של שמנת כבדה זה מה שאתה הולך. ברגע שאתה מגיע כי עקביות להסיר מן החום.
מוסיפים את הפסטה לתערובת הבצל והטונה וזורקים עם תערובת החלב. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
יוצקים לתוך המנה המוכנה שלך.
מפזרים את פירורי הלחם panko מעל ולאחר מכן העליון עם גבינה מגוררת.
אופים במשך 25 דקות, או עד השחמה קלה מבעבע.