לאכול בשמונה דולרים: כריכי בטן חזיר, בסגנון סיני
לאכול במשך שמונה דולרים: כריכי בטן חזיר, בסגנון סיני עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 1963 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 194g של שומן למנה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו מיץ לימון, שמן צמחי, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש עד זנגביל טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ג'ינג'ר טריות כקינוח. נסו ברוקולי סיני מוקפץ עם בטן חזיר פריך (קאנה מו קרופ), סיני חמש תבלין מטוגן בטן חזיר עם שורש לוטוס ויוקה מאודה, ו בטן חזיר צלויה בסגנון תאילנדי (מתכונים דומים).
הוראות
בתנור הולנדי גדול או ווק, חום שמן וסוכר על חום בינוני גבוה, כלי מתערבל עד סוכר נוזלי והופך צבע ענבר חם.
מניחים פרוסות בטן חזיר בווק וצורב על כל הצדדים, על 1 דקה לכל צד, באמצעות מלקחיים כדי להפוך.
יוצקים מספיק מים קרים לתוך כלי כדי לכסות את החזיר.
מוסיפים רוטב סויה, תבלינים, זנגביל, שום ומלח. מביאים לרתיחה ורפרפו כל חלאה שעולה על פני השטח. להפחית את החום נמוך ומבשלים, חשוף, במשך 3-4 שעות, עד חזיר הוא רך מאוד שומן חודר בקלות עם כף. אם מפלס המים נופל במהלך הבישול, לחדש כך חזיר נשאר שקוע.
הסר בטן חזיר ולהניח בצד. מסננים מוצקים מ צלימת נוזל ולהחזיר נוזל למחבת. מעל חום גבוה, להפחית עד מעובה קלות מבריק. התאם תיבול במידת הצורך.
פרוסת חזיר לפרוסות עבות 1/3 אינץ'. מעיל קל ברוטב צלימה מופחת.
- ימלא 6 גדול או 12-15 מיני כריכים -
חום שמן צמחי במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים כרוב ו sauté עד פריך במכרז, על 8 דקות. ברגע האחרון של בישול, מוסיפים סוכר ושמן שומשום ומערבבים למעיל. מתבלים היטב עם מלח.
מקציפים יחד חרדל, מיץ לימון וחלמון ביצה בקערה.
הוסף שמן לתערובת חלמון כמה טיפות בכל פעם, לטאטא כל הזמן, עד שכל השמן משולב ותערובת הוא emulsified.
לטאטא שום ורוטב צ ' ילי או פלפל קאיין לפי הטעם. מתבלים במלח. אם aïoli הוא עבה מדי, לטאטא 1 או 2 טיפות מים; זה צריך להיות שמנת, אבל הרבה יותר משוחרר עקביות מאשר מיונז קנה בחנות.
מגישים את הכריכים מראש התאספו, או לתת לכל אדם לבנות משלו.
תוספות אופציונליות: כל סוג של מלפפון חמוץ אסיאתי, כגון צנון הרים או קמחי; כוסברה קצוצה גס.
על מתלה מהביל מתכת או ספינת קיטור במבוק להגדיר מעל מים רותחים, לחמניות סיניות קיטור במשך 10-15 דקות, עד רך ונפוח. חתך פתוח, משאיר ציר.
מורחים כל לחמניה עם צ 'ילי aïoli; דברים עם כרוב, בטן חזיר, ותבלינים נוספים, אם משתמשים; לטפטף עם רוטב צ 'ילי צ' ילי מופחת. תסגרי את הלחמנייה ותמעכי בעדינות.