לאכול במשך שמונה דולרים: כריכי בטן חזיר, בסגנון סיני עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 1963 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 194g של שומן למנה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו מיץ לימון, שמן צמחי, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש עד זנגביל טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ג'ינג'ר טריות כקינוח. נסו ברוקולי סיני מוקפץ עם בטן חזיר פריך (קאנה מו קרופ), סיני חמש תבלין מטוגן בטן חזיר עם שורש לוטוס ויוקה מאודה, ו בטן חזיר צלויה בסגנון תאילנדי (מתכונים דומים).
הוראות
1
בתנור הולנדי גדול או ווק, חום שמן וסוכר על חום בינוני גבוה, כלי מתערבל עד סוכר נוזלי והופך צבע ענבר חם.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
2
מניחים פרוסות בטן חזיר בווק וצורב על כל הצדדים, על 1 דקה לכל צד, באמצעות מלקחיים כדי להפוך.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות בטן חזיר
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
3
יוצקים מספיק מים קרים לתוך כלי כדי לכסות את החזיר.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
4
מוסיפים רוטב סויה, תבלינים, זנגביל, שום ומלח. מביאים לרתיחה ורפרפו כל חלאה שעולה על פני השטח. להפחית את החום נמוך ומבשלים, חשוף, במשך 3-4 שעות, עד חזיר הוא רך מאוד שומן חודר בקלות עם כף. אם מפלס המים נופל במהלך הבישול, לחדש כך חזיר נשאר שקוע.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
צ'יפס קינמון וייטנאמי
טיפים עגולים לפינה #4
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
5
הסר בטן חזיר ולהניח בצד. מסננים מוצקים מ צלימת נוזל ולהחזיר נוזל למחבת. מעל חום גבוה, להפחית עד מעובה קלות מבריק. התאם תיבול במידת הצורך.
הוסף שמן לתערובת חלמון כמה טיפות בכל פעם, לטאטא כל הזמן, עד שכל השמן משולב ותערובת הוא emulsified.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
14
לטאטא שום ורוטב צ ' ילי או פלפל קאיין לפי הטעם. מתבלים במלח. אם aïoli הוא עבה מדי, לטאטא 1 או 2 טיפות מים; זה צריך להיות שמנת, אבל הרבה יותר משוחרר עקביות מאשר מיונז קנה בחנות.
מורחים כל לחמניה עם צ 'ילי aïoli; דברים עם כרוב, בטן חזיר, ותבלינים נוספים, אם משתמשים; לטפטף עם רוטב צ 'ילי צ' ילי מופחת. תסגרי את הלחמנייה ותמעכי בעדינות.