לאכול בשמונה דולרים: ספגטי All ' Aglio E Olio עם ירקות קיץ במרינדה
לאכול במשך שמונה דולרים: ספגטי All ' Aglio E אוליו עם ירקות קיץ במרינדה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון טבעוני זה יש 1076 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 70 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. מתכון זה מ "אוכל רציני" יש 48 אוהדים. אם יש לך סוכר, קישואים, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הסוכר הלבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. נסו ספגטי Aglio, אולי E פפרונצ'ינו (ספגטי עם שום, שמן זית & פלפלים צ' ילי), Spaghetti Aglio E Olio, ו Spaghetti aglio e olio (מתכונים דומים).
הוראות
יוצקים חצי שמן זית כתית נוספת לתוך כוס גדולה או צלחת אפייה קרמית.
מניחים עגבניות בצלחת לחתוך את הצד.
יוצקים שמן שנותר על עגבניות. מתבלים במלח ופלפל ומפזרים סוכר.
אופים 1 שעה. באמצעות מלקחיים, להפוך עגבניות מעל.
אופים 1 שעה יותר. הפוך עגבניות שוב.
אופים עד אדום עמוק מאוד רך, 15-45 דקות יותר, בהתאם בשלות של עגבניות.
להעביר עגבניות ו 1/4 כוס השמן לקערה גדולה, שמירה על השמן שנותר לשימוש נוסף.
מפזרים שום ופטרוזיליה על עגבניות ולתת תלול עד עגבניות הם טמפרטורת החדר. (ניתן לעשות ומקרר עד חמישה ימים קדימה. להעלות לטמפרטורת החדר לפני השימוש.)
בעוד העגבניות נחות בטמפרטורת החדר, מניחים פרוסות סקווש צהוב וירוק בקערת ערבוב גדולה.
מוסיפים שמן קנולה, מלח ופלפל שחור טחון טרי, וזורקים למעיל.
מחממים סיר גדול או מחבת גריל על חום בינוני עד חם אבל לא מעשן. עבודה בקבוצות, לארגן פרוסות סקווש במחבת בשכבה אחת ומבשלים שתי דקות בכל צד או עד השחמה היטב.
הסר והעברה לקערה המכילה את העגבניות, ציפוי הפרוסות בשמן. חזור עם הדלעת שנותרה.
מביאים סיר גדול של מים מלוחים לרתיחה ומבשלים פסטה עד אל דנטה.
מסננים ומיד לזרוק עם תערובת עגבניות, סקווש ושמן זית. אם זה נראה קצת יבש, להוסיף קצת שמן שמורות עד פסטה הוא מבריק באופן אחיד.
מגישים חם או מקורר לטמפרטורת החדר.