קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות36
מגזין

לאכול בשמונה דולרים: ספגטי All ' Aglio E Olio עם ירקות קיץ במרינדה

לאכול בשמונה דולרים: ספגטי All ' Aglio E Olio עם ירקות קיץ במרינדה
לאכול במשך שמונה דולרים: ספגטי All ' Aglio E אוליו עם ירקות קיץ במרינדה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון טבעוני זה יש 1076 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 70 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. מתכון זה מ "אוכל רציני" יש 48 אוהדים. אם יש לך סוכר, קישואים, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הסוכר הלבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. נסו ספגטי Aglio, אולי E פפרונצ'ינו (ספגטי עם שום, שמן זית & פלפלים צ' ילי), Spaghetti Aglio E Olio, ו Spaghetti aglio e olio (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 121°.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
יוצקים חצי שמן זית כתית נוספת לתוך כוס גדולה או צלחת אפייה קרמית.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סוכר לבן1 כוס סוכר לבן
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
3
מניחים עגבניות בצלחת לחתוך את הצד.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
4
יוצקים שמן שנותר על עגבניות. מתבלים במלח ופלפל ומפזרים סוכר.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
5
אופים 1 שעה. באמצעות מלקחיים, להפוך עגבניות מעל.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
6
אופים 1 שעה יותר. הפוך עגבניות שוב.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
אופים עד אדום עמוק מאוד רך, 15-45 דקות יותר, בהתאם בשלות של עגבניות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
להעביר עגבניות ו 1/4 כוס השמן לקערה גדולה, שמירה על השמן שנותר לשימוש נוסף.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
9
מפזרים שום ופטרוזיליה על עגבניות ולתת תלול עד עגבניות הם טמפרטורת החדר. (ניתן לעשות ומקרר עד חמישה ימים קדימה. להעלות לטמפרטורת החדר לפני השימוש.)
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
10
בעוד העגבניות נחות בטמפרטורת החדר, מניחים פרוסות סקווש צהוב וירוק בקערת ערבוב גדולה.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
11
מוסיפים שמן קנולה, מלח ופלפל שחור טחון טרי, וזורקים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גספלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
12
מחממים סיר גדול או מחבת גריל על חום בינוני עד חם אבל לא מעשן. עבודה בקבוצות, לארגן פרוסות סקווש במחבת בשכבה אחת ומבשלים שתי דקות בכל צד או עד השחמה היטב.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
13
הסר והעברה לקערה המכילה את העגבניות, ציפוי הפרוסות בשמן. חזור עם הדלעת שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
סכין קילוףסכין קילוף
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
14
מביאים סיר גדול של מים מלוחים לרתיחה ומבשלים פסטה עד אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
15
מסננים ומיד לזרוק עם תערובת עגבניות, סקווש ושמן זית. אם זה נראה קצת יבש, להוסיף קצת שמן שמורות עד פסטה הוא מבריק באופן אחיד.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
סכין קילוףסכין קילוף
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
16
מגישים חם או מקורר לטמפרטורת החדר.