קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות6
ציון בריאות96
מגזין

לארדון כרוב ניצנים

לארדון כרוב ניצנים
כרוב ניצנים לארדונים הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 6 מנות. המתכון הזה מכסה %73 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. במנה עיקרית זו יש 2842 קלוריות, 222 גרם חלבון ו 188 גרם של שומן למנה. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. 15 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם בצל, מלח כשר, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 94% וזה אדיר. מתכונים דומים: כרוב ניצנים לארדונים עם דובדבנים ואגוזים, כרוב ניצנים Baaji (כרוב ניצנים מתובל הודי), ו כרוב ניצנים קלוי של Kittencal / כרוב ניצנים.

הוראות

1
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה (12 אינץ') ומוסיפים את הפנצ ' טה. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות, עד השומן הוא שניתנו ואת pancetta הוא חום זהוב פריך, 5 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
הסר את הפנצ ' טה לצלחת מרופדת במגבת נייר.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
3
מוסיף את כרוב ניצנים, מלח ופלפל לשומן במחבת ו לטגן על אש בינונית במשך כ 5 דקות, עד השחיתו קלות.
מרכיבים שתצטרך
5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מוסיף את הצימוקים ומניות עוף. מנמיכים את החום וטבח חשפו, ערבוב מדי פעם, עד נבטים רכים כאשר פירסינג עם סכין, על 15 דקות. אם המחבת הופך יבש מדי, להוסיף קצת עוף או מים. להחזיר את הפנצ ' טה למחבת, לחמם, לעונות לטעם, ולהגיש.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
נבטיםנבטים
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
5
מניחים את התרנגולות, בצל, גזר, סלרי, גזר לבן, פטרוזיליה, טימין, שמיר, שום, מלח, ופלפלורנים ב 16 עד 20 ליטר סיר עם 7 ליטרים של מים ולהביא לרתיחה. רחף את פני השטח לפי הצורך. מבשלים חשפו במשך 4 שעות. מסננים את כל התוכן של הסיר באמצעות מסננת, להשליך את העוף והירקות, וצינה. להשליך את השומן המוקשה, ולאחר מכן לארוז את המרק במיכלים ליטר.
מרכיבים שתצטרך
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
שמן זית, לקלייהשמן זית, לקלייה
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
גב שומן חזירגב שומן חזיר