כרוב ניצנים לארדונים הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 6 מנות. המתכון הזה מכסה %73 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. במנה עיקרית זו יש 2842 קלוריות, 222 גרם חלבון ו 188 גרם של שומן למנה. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. 15 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם בצל, מלח כשר, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 94% וזה אדיר. מתכונים דומים: כרוב ניצנים לארדונים עם דובדבנים ואגוזים, כרוב ניצנים Baaji (כרוב ניצנים מתובל הודי), ו כרוב ניצנים קלוי של Kittencal / כרוב ניצנים.
הוראות
1
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה (12 אינץ') ומוסיפים את הפנצ ' טה. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות, עד השומן הוא שניתנו ואת pancetta הוא חום זהוב פריך, 5 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
2
הסר את הפנצ ' טה לצלחת מרופדת במגבת נייר.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
ציוד שתשתמש בו
מים כדי לאפשר
3
מוסיף את כרוב ניצנים, מלח ופלפל לשומן במחבת ו לטגן על אש בינונית במשך כ 5 דקות, עד השחיתו קלות.
מרכיבים שתצטרך
5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
4
מוסיף את הצימוקים ומניות עוף. מנמיכים את החום וטבח חשפו, ערבוב מדי פעם, עד נבטים רכים כאשר פירסינג עם סכין, על 15 דקות. אם המחבת הופך יבש מדי, להוסיף קצת עוף או מים. להחזיר את הפנצ ' טה למחבת, לחמם, לעונות לטעם, ולהגיש.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
נבטים
גרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
רול פירות צהוב אחד
5
מניחים את התרנגולות, בצל, גזר, סלרי, גזר לבן, פטרוזיליה, טימין, שמיר, שום, מלח, ופלפלורנים ב 16 עד 20 ליטר סיר עם 7 ליטרים של מים ולהביא לרתיחה. רחף את פני השטח לפי הצורך. מבשלים חשפו במשך 4 שעות. מסננים את כל התוכן של הסיר באמצעות מסננת, להשליך את העוף והירקות, וצינה. להשליך את השומן המוקשה, ולאחר מכן לארוז את המרק במיכלים ליטר.
מרכיבים שתצטרך
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין