לבבות דקל עטופים בפרושוטו
לבבות דקל עטופים בפרושוטו עשויים להיות רק המתאבן שאתה מחפש. והוא יספק כ 18 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 2 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 127 קלוריות. זה הוא מאוד תקציב ידידותי מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. אם יש לכם פרושוטו, בצק עלים, גבינת פרמזן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 24% המנה הזאת די גרועה. נסו לבבות ארטישוק עטופים, לבבות של סלט דקל עם לבבות ארטישוק, מלפפון, עגבניות ואבוקדו, ו לבבות של מטבל כף יד (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים חומץ בלסמי לרתיחה בסיר קטן. להפחית על 25 דקות או עד מעובה. תניח בצד.
מניחים גיליון בצק עלים על משטח מקומח קלות; מפזרים פרמזן.
לעטוף לב אחד של כף יד עם פרוסה של פרושוטו; מניחים על קצה בצק עלים. חזור על ההליך עם לב נוסף של כף היד פרושוטו פרוסה, רירית אותם לאורך הקצה התחתון של בצק עלים.
מרדדים בצק עלים פעם סביב פרושוטו עטוף לבבות של כף יד. פרוס מאפה על 1/2 אינץ 'עד 1 אינץ' מן הלבבות של כף היד כך שיש מספיק מאפה לאטום סגור.
מקום רול, בצד התפר למטה, על גיליון אפייה מרופדת בנייר כסף. חזור על הנוהל עם לבבות הנותרים של כף היד, פרושוטו, ומאפה. (קוטר הלבבות של כף היד משתנה, כך לשמור על גדלים דומים יחד עבור גלגול קל יותר. מספר הלבבות של כף היד ישתנו בפחית; לשמור חתיכות נוספות למטרות אחרות.)
אופים ב 400 במשך 12 דקות או עד חום זהוב. מגניב מעט, לחתוך לחתיכות 1 אינץ'.
טפטוף עם הפחתת בלסמי, ו dollop עם Rmoulade שום.