לבבות של סלט דקלים
לבבות של סלט דקלים עשויים להיות רק התוספת שאתה מחפש. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 11 גרם חלבון, 15 גרם שומן, ובסך הכל של 327 קלוריות. איש מערות זה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני משמש 6 . 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. גשו לסופר וקנו ביצים קשות, שאלוט, שמן זית, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: לבבות סלט דקלים עם לבבות ארטישוק, מלפפון, עגבנייה ואבוקדו, לבבות של סלט דקלים, ו לבבות של סלט דקלים.
הוראות
בקערה מערבבים מרק, שמן זית, חומץ, צלפים, מיץ לימון, שאלוט וחרדל. אם תרצה, לחתוך לבבות של כף היד לחצי לאורכו.
הניחו לבבות דקל בהלבשה, התהפכו והניחו לעמוד לפחות 5 דקות.
הפרד חלמונים מהלבנים. קוצצים את שניהם או מועכים דק בעזרת מזלג; שמור נפרד.
הרם לבבות דקל מההלבשה וסדר על צלחות סלט.
מוסיפים פטרוזיליה ושרימפס להלבשה בקערה ומערבבים. בור, קליפה ופורסים דק אבוקדו; מסדרים על סלטים. כפית שרימפס וכל ההלבשה על ליבם של דקל ואבוקדו.
מפזרים חלבונים, ואז חלמונים.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.