לביבות בקלה מלח: פסטיס דה בקלהאו
לביבות בקלה מלח: פסטיס דה בקלהאו נטול גלוטן, ופסקאטרי ומספק כ 25 מנות. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 13 גרם חלבון, 3 גרם שומן, ובסך הכל של 113 קלוריות. המתכון הזה מכסה 10% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה עובד גם כמנה עיקרית זולה. אם יש לכם פלפל ומלח ים, בצל, פטרוזיליה עלים שטוחים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש במלח הים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כמו קינוח. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 40%. נסו בקלה מלח (בקלהאו, בקלאו, מורו, בקאל) תבשיל, לביבות בקלה מלח, ו לביבות בקלה מלח (מתכונים דומים).
הוראות
החל מיום קדימה, השרו את הבקלה המיובשת במים קרים למשך 12 עד 24 שעות, והחליפו את המים מספר פעמים כדי להסיר את רוב המלח.
מסננים את הקלה, שוטפים ומכניסים לסיר גדול.
מוסיפים את החלב ומספיק מים לכיסוי בגודל 1 אינץ'; בישול בקלה בחלב שומר עליו לח באמת. מבשלים בעדינות על אש בינונית-נמוכה במשך 20 עד 25 דקות, עד שהבקלה רכה וגמישה.
מסננים ושוטפים היטב, ואז פתיתים את בקלה לקערה עם הידיים, מסירים חתיכות קטנות של עור ועצם.
בזמן שהבקלה מתבשלת, שפכו 1 אינץ ' מים בסיר גדול המצויד בתוספת ספינת קיטור.
מוסיפים את תפוחי האדמה ומבשלים על אש בינונית במשך 20 עד 25 דקות עד שהם רכים מאוד.
מסננים את תפוחי האדמה, מקלפים את הקליפות ומועכים אותם היטב בעזרת מועך תפוחי אדמה או מעבירים אותם דרך מסננת או מסננת.
מוסיפים את בקלה לתפוחי האדמה, יחד עם הבצל, השום, הפטרוזיליה, הכוסברה והביצים. מקציפים היטב את התערובת בעזרת כף עץ כך שתשתלב היטב ויציבה כף צריכה לעמוד בה. (אם אתה מוצא את זה יבש מדי, להוסיף 1 או 2 כפות חלב.) מתבלים בקורט פלפל וטעם למלח-יתכן שלא תצטרכו להוסיף אף אחד, מכיוון שהקלה עצמה שומרת על מליחות מספקת, למרות היותה ספוגה ומבושלת. בידיים לחות קלות או בעזרת 2 כפות, עיצבו את תערובת הבקלה לכדורים בצורת ביצה שכדאי לקבל כ -2
(את בקלה כדורי יכול להיות מכוסה בקירור עבור עד 1 יום לפני בישול או קפוא במכל.)
מחממים 3 אינץ ' שמן במחבת או בסיר כבד עמוק עד 370 מעלות צלזיוס.
הוסף כמה מכדורי הבקלה בכל פעם לשמן החם, והפך אותם 3 או 4 פעמים כדי להשחים יפה בכל רחבי. מרימים בזהירות את לביבות הבקלה מהתבנית בעזרת כף מחוררת ומניחים על מגש מרופד במגבות נייר לניקוז. חזור.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר עם טריזי לימון.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
קוד עובד ממש טוב עם פינו גריגיו, גרונר ולטלינר ופינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריגיו או גררננר וולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים חזקים כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. זיובפן אורגני פינו גריגיו עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
![זיובאפה אורגני פינו גריגיו]()
זיובאפה אורגני פינו גריגיו
בזיובאפה אורגני פינו גריגיו ניחוחות עשירים ורעננים של תפוחים ואגסים עם רמזים לפרי הדר הנמוגים לזר פרחים ועל החיך הוא בהיר ורענן עם טעמי פרי נפלאים.זיובאפה פינו גריגיו משתלב היטב עם מגוון רחב של מאכלים קלים יותר, במיוחד דגים/רכיכות, עופות, פסטות ברוטב שמנת וגבינות רכות יותר. זה גם אפריטיף אידיאלי. תערובת: 100% פינו גריגיו