לביבות ירקות שורש פריכות עם מחית סלק
לביבות ירקות שורש פריכות עם מחית סלק עשויות להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר התוספות שלכם. מתכון זה מכין 6 מנות עם 266 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 9 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 16% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה הוא מאוד סביר מתכון לחובבי אוכל יהודי. 1 אדם שמחו שהם ניסו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו ביצים, בצל, מלח כשר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה יהיה להיט שלך חנוכה אירוע. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא חלב וצמחוני דיאטה. מהכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 45 דקות. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כפית של 58%, וזה די טוב. מתכונים דומים: לביבות ירקות שורש פריכות עם מחית סלק, לביבות תפוחי אדמה סלק ובצל אדום עם מחית גזר וקרם פרש חזרת וקימל, ו לביבות ירקות שורש.
הוראות
מניחים תחילה 3 מרכיבים על מגבות נייר; סוחטים עד שהם לחים בקושי. שקלו או כף קלות קמח לכוסות מדידה יבשות; מפלס בעזרת סכין.
שלב בקערה קמח, כמון, 1/4 כפית מלח, ביצים ובצל; מקציפים במיקסר במהירות בינונית עד לקבלת תערובת אחידה.
מוסיפים תערובת תפוחי אדמה; מקציפים במיקסר במהירות נמוכה עד לאיחוד.
מחממים מחבת טפלון גדולה על אש בינונית.
להוסיף 2 כפיות שמן; מערבולת. ערמו 3 כפות תערובת תפוחי אדמה לתבנית ליצירת קציצה; משטחים מעט. חזור על התהליך 5 פעמים כדי ליצור 6 קציצות. מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה; מבשלים 6 דקות מכל צד או עד להזהבה.
מניחים לביבות על תבנית עם נייר אפייה; שמור על חום בתנור. חזור על התהליך פעמיים עם תערובת השמן ותפוחי האדמה שנותרו כדי להניב 18 לביבות בסך הכל.
מפזרים לביבות עם 1/4 כפית מלח.
שלב תפוח ושאר החומרים במעבד מזון; מעבדים עד לקבלת תערובת חלקה.