קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות14
מגזין

לביבות עם הרבה רטבים

לביבות עם הרבה רטבים
לביבות המתכון עם הרבה רטבים מוכן תוך כ 45 דקות, והוא בהחלט גדול pescatarian ומתאים לאוהבי מזון יהודי. מנה אחת מכילה 461 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. מתאים ל-4 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חנוכה. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. גשו לסופר וקנו רסק תפוחים, ביצים, מלח ופלפל, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הסוכר מגורען אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,תותים-לבנדר Shortcakes כקינוח. נסו לביבות עם הרבה רטבים, הרבה לימונים, ו המון לזניה O ' Meat (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 93° (95°C). להתאים גיליון אפייה עם מתלה חוט ולהניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
כדי להפוך את הרטבים, מערבבים יחד את החומרים עבור כל בקערות קטנות נפרדות.
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
העברה להגשת כלים וקירור.
4
באמצעות החורים הגדולים על פומפיה תיבת, לגרוס את תפוחי האדמה לתוך קערה גדולה של מים.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
פומפיה תיבתפומפיה תיבת
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
5
מסננים את תפוחי האדמה ולשטוף מתחת למים זורמים קרים.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
6
מסננים שוב ביסודיות, לסחוט כדי להסיר כמה שיותר נוזל ככל האפשר.
7
מעבירים את תפוחי האדמה למגבת מטבח נקייה וסוחטים לייבוש עוד יותר, ולאחר מכן מניחים בקערה גדולה. לעטוף את הבצל טחון בעובי כפול של מגבות נייר, לסחוט כדי להסיר לחות רבה ככל האפשר, ולהוסיף לקערה.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
8
מוסיפים את הביצים, קמח, עירית, שום, מלח ופלפל לפי הטעם ומערבבים לערבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוטפרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
(קיבלר)(קיבלר)
9
יוצקים את השמן למחבת גדולה לעומק של כ 1/2 אינץ '(12 מ " מ) וחום על חום בינוני. באמצעות הידיים, לגרוף חלק מתערובת תפוחי האדמה ולעצב אותו לכדור מעט גדול יותר מכדור גולף. שטוחים לתוך פנקייק דק מאוד, עדיין סופג עם מגבות נייר לפי הצורך כדי להסיר את כל הלחות הנותרים, במקום בשמן החם. חזור על להוסיף 2 או 3 לביבות נוספות למחבת, וודא שלא לחפוף אותם או קהל המחבת. מבשלים עד חום זהוב בצד הראשון, על 3 דקות. באמצעות מרית מחוררת, להפוך את הלביבות ומבשלים עד חום זהוב בצד השני, 2-3 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
10
מעבירים למדף התיל על תבנית האפייה ומניחים את תבנית האפייה בתנור החם. חזור לבשל את הלביבות שנותרו, והוסיף אותם לתנור כפי שהם סיימו. כאשר כל הלביבות מבושלות, מגישים מיד עם הרטבים.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
11
מתוך זה הוא ספר בישול: מתכונים לחיים אמיתיים על ידי מקס זוסמן ואלי זוסמן. צילום אלכס פארנום. מתכונים וטקסט © Copyright 2012 Eli Sussman And Max Sussman; תמונות ואיורים © Copyright 2012 Weldon Owen, Inc. פורסם על ידי Olive Press.
מרכיבים שתצטרך
יכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוקיכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוק