לביבות קישואים
לביבות קישואים עשויות להיות רק ההור ד ' אובר שאתה מחפש. מתכון זה משמש 10. מנה אחת מכילה 163 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 15 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 5% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא חלב ולקטו אובו צמחוני דיאטה. אם יש לכם בצל, קמח, ביצים וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זמן הכנת המתכון כ 24 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך סופר ספוני ציון של 24%. לביבות קישואים, לביבות קישואים, ו לביבות קישואים דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל 300 מעלות צלזיוס.
מגררים את הקישואים לקערה בעזרת הצד הסורג הגדול של פומפיה קופסא. מערבבים מיד את הבצל והביצים. מערבבים 6 כפות מהקמח, אבקת האפייה, המלח והפלפל. (אם הבלילה נעשית דקה מדי מהנוזל שבקישואים, מוסיפים את 2 כפות הקמח הנותרות.)
מחממים מחבת גדולה (10 עד 12 אינץ') על אש בינונית וממיסים 1/2 כף חמאה ו 1/2 כף שמן יחד במחבת. כשהחמאה חמה אך לא מעשנת, מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה ומפילים כפות מרק גדושות של בלילה לתבנית. מבשלים את הלביבות כ -2 דקות מכל צד, עד להשחמה.
מניחים את הלביבות על תבנית ושומרים על חום בתנור. נגבו את התבנית במגבת נייר יבשה, הוסיפו עוד חמאה ושמן לתבנית והמשיכו לטגן את הלביבות עד לשימוש בכל הבלילה. הלביבות יכולות להישאר חמות בתנור עד 30 דקות.