קושירגיל
מוכן ב24 דק.
מנות10
ציון בריאות1
מגזין

לביבות קישואים

לביבות קישואים
לביבות קישואים עשויות להיות רק ההור ד ' אובר שאתה מחפש. מתכון זה משמש 10. מנה אחת מכילה 163 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 15 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 5% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא חלב ולקטו אובו צמחוני דיאטה. אם יש לכם בצל, קמח, ביצים וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זמן הכנת המתכון כ 24 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך סופר ספוני ציון של 24%. לביבות קישואים, לביבות קישואים, ו לביבות קישואים דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 300 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
3
מגררים את הקישואים לקערה בעזרת הצד הסורג הגדול של פומפיה קופסא. מערבבים מיד את הבצל והביצים. מערבבים 6 כפות מהקמח, אבקת האפייה, המלח והפלפל. (אם הבלילה נעשית דקה מדי מהנוזל שבקישואים, מוסיפים את 2 כפות הקמח הנותרות.)
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
פומפיה תיבתפומפיה תיבת
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מחממים מחבת גדולה (10 עד 12 אינץ') על אש בינונית וממיסים 1/2 כף חמאה ו 1/2 כף שמן יחד במחבת. כשהחמאה חמה אך לא מעשנת, מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה ומפילים כפות מרק גדושות של בלילה לתבנית. מבשלים את הלביבות כ -2 דקות מכל צד, עד להשחמה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
גבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונליגבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונלי
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מניחים את הלביבות על תבנית ושומרים על חום בתנור. נגבו את התבנית במגבת נייר יבשה, הוסיפו עוד חמאה ושמן לתבנית והמשיכו לטגן את הלביבות עד לשימוש בכל הבלילה. הלביבות יכולות להישאר חמות בתנור עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מגישים חם.