לביבות תפוחי אדמה
המתכון לביבות תפוחי אדמה יכול לספק את התשוקה היהודית שלך בערך 32 דקות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 153 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 4g של שומן כל אחד. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חנוכה. 8 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו ביצים, מצות, תפוחי אדמה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות במחיר סביר מאוד. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו לביבות תפוחי אדמה פריך (פנקייק תפוחי אדמה), לביבות תפוחי אדמה, ו לביבות תפוחי אדמה (מתכונים דומים).
הוראות
במעבד מזון מגררים את תפוחי האדמה. קו מסננת עם cheesecloth ולהעביר תפוחי אדמה למסננת. הגדר מסננת על קערה, לסובב cheesecloth לתוך כיס, לסחוט קצת לחות.
תן לתערובת לנקז במשך 15 דקות. לאחר 15 דקות, לשפוך את הנוזל מהקערה אבל להשאיר את עמילן תפוחי אדמה לבן כי ישקע בתחתית הקערה.
לעמילן הזה מוסיפים שאלוט, ביצים, קמח, 1-1 / 2 כפיות מלח ופלפל טחון טרי. להחזיר תפוחי אדמה סחוטים לתערובת זו ולזרוק לשלב.
מחממים תנור ל 200 מעלות. קו תבנית אפייה עם מגבות נייר. כאשר אתה מוכן לאכול, במחבת גדולה חום 1/4 אינץ ' של שמן על חום גבוה בינוני עד חם. טיפה כף גדושה של תערובת תפוחי אדמה ומבשלים 3 עד 4 דקות בצד; לביבות צריך להיות זהוב פריך משני הצדדים. לאכול מיד או להתחמם בתנור.
מגישים עם רסק תפוחים או שמנת חמוצה או גבינת קוטג ' מעורבב עם שמנת חמוצה.