קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות7
מטבחיםיהודי
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחנוכה
מגזין

לביבות תפוחי אדמה בסיסיות

לביבות תפוחי אדמה בסיסיות
לביבות תפוחי אדמה בסיסיות עשויות להיות רק תוספת שאתה מחפש. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 208 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 7g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חנוכה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח היהודי. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם יש לכם תפוחי אדמה אפייה, תחליף ביצה, שמן canolan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: לביבות תפוחי אדמה בסיסיות, לביבות תפוחי אדמה פריך (פנקייק תפוחי אדמה), ו לביבות תפוחי אדמה.

הוראות

1
לגרוס תפוחי אדמה ובצל באמצעות להב רטוש של מעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
2
שלב תפוחי אדמה גרוסים ובצל במסננת מעל קערה גדולה, זורק היטב לשלב.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
בואו תערובת לעמוד 15 דקות, הקשה מדי פעם עם החלק האחורי של כף עד רוב הנוזל מנקז את.
4
הסר מסננת מהקערה. בזהירות לשפוך את נוזל תפוחי האדמה, שמירה על שכבה לבנה עבה של עמילן תפוחי אדמה בתחתית הקערה. להיפטר מנוזל תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תפוחי אדמהעמילן תפוחי אדמה
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
שלב תחליף ביצה, קמח, מלח ופלפל בקערה קטנה, ערבוב עם מקצף.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שמנת חמוצה מופחתת שומן, מחולקתכוסות שמנת חמוצה מופחתת שומן, מחולקת
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
מוסיפים תערובת ביצים לעמילן תפוחי אדמה בקערה גדולה, מערבבים היטב עם מקצף לשלב.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תפוחי אדמהעמילן תפוחי אדמה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
מוסיפים תערובת תפוחי אדמה ופטרוזיליה לקערה, משליכים היטב לשלב.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
מחממים מחבת nonstick 12 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
מוסיפים 1 1/2 כפות שמן קנולה למחבת, מתערבל למעיל.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
מוסיפים תערובת תפוחי אדמה ב 1/4-כוסלחבת כדי ליצור 6 לביבות; לשטח מעט. מבשלים 4 דקות בכל צד או עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
הסר לביבות מהמחבת; להתחמם. חזור על הנוהל עם הנותרים 1/2 כפות שמן ותערובת תפוחי אדמה הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי