לביבות תפוחי אדמה-גזר לבן
לביבות תפוחי אדמה-גזר יכול להיות רק בצד המנה אתה מחפש. והוא יספק כ 52 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 27 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 2g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מלח, ביצה, גזר לבן ועוד מספר מצרכים לעשות היום. מתכון זה אופייני למטבח היהודי. זמן הכנת המתכון כ 52 דקות. זה מושלם עבור חנוכה. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: לביבות תפוחי אדמה גזר לבן, לביבות תפוחי אדמה וגזר לבן, ו לביבות תפוחי אדמה מתוקים.
הוראות
תפוחי אדמה מגוררים גזר לבן באמצעות חורים גדולים של פומפיה תיבת; מקום על מרכז מגבת מטבח גדולה ונקייה. להעלות קצוות של מגבת ולסובב יחד כדי ליצור כיס. מחזיק כיס מעל כיור, לסחוט לחות עודפת מירקות.
מניחים תערובת ירקות בקערה גדולה.
מוסיפים בצל, ביצה, קמח, 2 כפות. של שמיר עשב, מלח ופלפל; לערבב היטב.
שמן חום במחבת nonstick בינונית על חום בינוני גבוה. עבור כל לביבה, בזהירות כפית 1 כף גדושה של תערובת הירקות למחבת, בישול שניים עד שלושה לביבות בכל פעם. מיד להפיץ כל תל לתוך מעגל דק עם גב כף. לבשל 3 עד 4 דקות. בכל צד או עד חום זהוב משני הצדדים.
הסר לביבות ממחבת; לנקז על מגבות נייר. חזור עם תערובת ירקות נותרת.
מגישים כל לביבה עם כפית 1. של השמנת החמוצה.
מפזרים באופן שווה עם הנותרים 1 כף. עשב שמיר.