לביבות תפוחי אדמה וגבינה
אם אתה רוצה להוסיף עוד מתכונים צמחוניים לקטו אובו לקופסת המתכונים שלך, פנקייק תפוחי אדמה וגבינה עשוי להיות מתכון שכדאי לך לנסות. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מהמנה הזו מכילה בערך 7 גרם חלבון , 17 גרם שומן , ובסך הכל 258 קלוריות . תמורת 54 סנט למנה , מתכון זה מכסה 8% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם יש לכם קמח, שמן קנולן, ביצה וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות . לא הרבה אנשים באמת אהבו את ארוחת הבוקר הזו. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 32% . הציון הזה לא כל כך גדול. נסו את פנקייק תפוחי אדמה של ג'וג'ו , פנקייק ללא ביצה וחלב , ולטקס; לביבות ירקות מטוגנות מאירופה והמזרח התיכון (מתכונים דומים).
הוראות
מקלפים ומגררים תפוחי אדמה; לנקז על נייר סופג. סוחטים יבשים ומניחים בצד. בקערה גדולה טורפים גבינת שמנת וקמח עד לקבלת תערובת חלקה. מערבבים פנימה את הביצה, השמנת, מלח הבצל והקאיין עד לקבלת תערובת אחידה. מערבבים פנימה תפוחי אדמה וגבינה.
במחבת חשמלית, מחממים 1/8 אינץ' שמן ל-375 מעלות. זרוק את הבלילה ב-1/3 כוסות לתוך המחבת; לחץ קלות כדי לשטח. מטגנים כ-5 דקות מכל צד או עד שתפוחי האדמה רכים וזהובים.
מסדרים קציצות בשכבה אחת על תבנית עם נייר אפייה. מקפיאים ללילה או עד להקפאה יסודית.
מניחים בשקית ניילון ניתנת לסגירה חוזרת. ניתן להקפיא עד חודשיים.
מניחים לביבות קפואות על נייר אפייה משומן קלות.
אופים ב-400 מעלות למשך 10-12 דקות או עד שהם מתחממים.