לביבות תפוחים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל לביבות תפוחים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ומתכון צמחוני יש 353 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 5g של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג החנוכה שלך. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. מתכון זה אופייני למטבח היהודי. אם יש לך שמן צמחי, גרידת לימון, צימוקים זהובים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. נסו לביבות תפוחים, לביבות תפוחים, ו לביבות גזר ותפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את השמן במחבת nonstick, לבוא על 1/3 אינץ'.
תן לזה להיות ממש חם, ולשמור על הטמפרטורה בגובה בינוני.
מערבבים את כל החומרים בעדינות מבלי לסחוט כדי לא לחלץ לחות.
מוסיפים מעט קמח או שיבולת שועל כדי ליצור בצק חלק. טופס קציצות קטנות ולזרוק בשמן חם, או טיפה על ידי כפות. מטגנים עד הזהב, על 3 דקות בכל צד. להוציא ולנקז על מגבות נייר.
מגישים חם, לבד או עם יוגורט רגיל, גלידת וניל, או סירופ מייפל.