קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות18
ציון בריאות4
מגזין

לביבות תפוחים

לביבות תפוחים
לביבות תפוחים עשויות להיות רק ארוחת הבוקר שאתם מחפשים. מתכון זה מכין 18 מנות עם 1079 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 102 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מאוכלרשת יש 6 אוהדים. לכו לחנות ואספו קינמון טחון, תפוחים חתוכים לקוביות בינוניות, סוכר מגורען ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר לקטו אובו צמחוני דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 5 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 35%, וזה לא כל כך גדול. מתכונים דומים: לביבות תפוחים, לביבות תפוחים, ו לביבות תפוחים.

הוראות

1
לפריטרים: להכנת הבצק מערבבים בקערה את הקמח, הסוכר המגורר, אבקת האפייה, הקינמון, החלב והשמרים, מערבבים ומקפלים עד לקבלת תערובת חלקה ומשולבת היטב. לאחר מכן, מוסיפים את התפוחים ושוב מערבבים לערבב היטב. לאחר הערבוב מניחים על דלפק מקומח ומכסים במגבת לחה או בנייר שעווה למשך 30 דקות, ומאפשרים לבצק לנוח.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
לזיגוג: בתקופת המנוחה לבצק מקציפים בקערה את אבקת הסוכר, הקרמל, סירופ המייפל, מיץ הלימון ו -1 כף מים תוך ערבוב טוב.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מחממים את הטיגון או סיר של 2 ליטר עם השמן הצמחי ל -350 מעלות צלזיוס. לאחר שהשמן מחומם והבצק נח, מחלקים את הבצק למנות של 3 אונקיות ומטגנים עד להזהבה, מרפרפים פעם אחת במהלך הבישול כדי להבטיח בישול אחיד. לאחר בישול של 5 דקות, מוציאים ומניחים על צלחת עם כיסוי מגבת נייר. חזור על התהליך, ולאחר מכן לסיים עם זיגוג ואבק עם אבקת סוכר.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
גב שומן חזירגב שומן חזיר