לביבות תפוחים
לביבות תפוחים עשויות להיות רק ארוחת הבוקר שאתם מחפשים. מתכון זה מכין 18 מנות עם 1079 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 102 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מאוכלרשת יש 6 אוהדים. לכו לחנות ואספו קינמון טחון, תפוחים חתוכים לקוביות בינוניות, סוכר מגורען ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר לקטו אובו צמחוני דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 5 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 35%, וזה לא כל כך גדול. מתכונים דומים: לביבות תפוחים, לביבות תפוחים, ו לביבות תפוחים.
הוראות
לפריטרים: להכנת הבצק מערבבים בקערה את הקמח, הסוכר המגורר, אבקת האפייה, הקינמון, החלב והשמרים, מערבבים ומקפלים עד לקבלת תערובת חלקה ומשולבת היטב. לאחר מכן, מוסיפים את התפוחים ושוב מערבבים לערבב היטב. לאחר הערבוב מניחים על דלפק מקומח ומכסים במגבת לחה או בנייר שעווה למשך 30 דקות, ומאפשרים לבצק לנוח.
לזיגוג: בתקופת המנוחה לבצק מקציפים בקערה את אבקת הסוכר, הקרמל, סירופ המייפל, מיץ הלימון ו -1 כף מים תוך ערבוב טוב.
מחממים את הטיגון או סיר של 2 ליטר עם השמן הצמחי ל -350 מעלות צלזיוס. לאחר שהשמן מחומם והבצק נח, מחלקים את הבצק למנות של 3 אונקיות ומטגנים עד להזהבה, מרפרפים פעם אחת במהלך הבישול כדי להבטיח בישול אחיד. לאחר בישול של 5 דקות, מוציאים ומניחים על צלחת עם כיסוי מגבת נייר. חזור על התהליך, ולאחר מכן לסיים עם זיגוג ואבק עם אבקת סוכר.