לביבות תרנגול הודו מצופה מלית Fritters עם ליבה חמוציות נוזליות רוטב Schmaltz
לביבות תרנגול הודו מצופה מלית Fritters עם ליבה חמוציות נוזליות רוטב Schmaltz הוא מוצרי חלב חינם וצמחוני ומספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה 1388 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 130 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %49 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות יקר למדי עבור חג ההודיה. גשו לסופר וקנו ביצים, עירית, מרווה קלאסית ומילוי נקניקיות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה מובא לך על ידי אוכל רציני. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות מתכונים דומים: הודו פתוח מול מלית פטי עם רוטב חמוציות, חזה הודו עם מילוי ורוטב, ו בשר הודו עם מילוי ורוטב פטריות.
הוראות
מערבבים חמוציות, סוכר ומים בסיר קטן ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. לבשל, לערבב מדי פעם ולשבור חמוציות עם כף עץ או מרית עד חמוציות יש כל צץ, כ 10 דקות. תערובת זן דרך מסננת רשת בסדר. מלא 24 חללים ב .3-גרם חצי כדור עובש סיליקון עם תערובת חמוציות. מקררים עד סט, ולאחר מכן להסיר מחצית ההמיספרות ומניחים אותם על גבי החצי השני כדי ליצור כדורים מלאים. לחץ בעדינות על כל אחד כדי להדביק שני חצאים יחד. מכסים בפלסטיק ומעבירים למקפיא עד קפוא.
שלב מלית עם ביצה 1 ולקפל עם הידיים עד בשילוב. למלא 12 בארות ב 1.5 גרם חצי כדור עובש סיליקון עם תערובת מלית, ולאחר מכן לחץ על כדור חמוציות קפוא למרכז של כל אחד מהם. למעלה עם תערובת מלית יותר, פיסול זה כדי ליצור כדור מושלם ככל האפשר ולהבטיח כי כדור חמוציות לא מראה.
העברה למקפיא עד קפוא לחלוטין, על 1 שעה.
לקלף תפוחי אדמה באח באמצעות מצורף פומפיה של מעבד מזון או החורים הגדולים של פומפיה תיבת.
מעבירים לקערה גדולה. בצל גרגר ולהוסיף תפוחי אדמה.
מוסיפים שתי ביצים שנותרו, קמח, 3 כפות עירית, 2 כפיות מלח, וטחינה נדיבה של פלפל שחור.
מערבבים עם הידיים, מוסיפים יותר קמח לפי הצורך עד התערובת מחזיקה יחד.
שמן חום עד 204° בתנור ווק גדול או הולנדי. התאם את הלהבה כדי לשמור על טמפרטורה. מחממים תנור ל300. עובד אחד בכל פעם, להסיר כדור מלית מעובש סיליקון ולהעביר לתערובת תפוחי אדמה. השתמש בידיים שלך בזהירות לעצב שכבה דקה של תערובת תפוחי אדמה סביב הכדור, ואז בעדינות להנמיך לתוך שמן חם. חזור עד שיש לך ארבעה כדורים בשמן. טמפרטורת השמן תרד לכ-300°F. להגביר את החום ולהתאים את הלהבה כדי לשמור על טמפרטורה של325 למשך זמן הבישול.
כדורי מטגנים, להסעיר שמן ומפנה מדי פעם עד חום זהוב עמוק וחם לאורך כל (להשתמש מבדק עוגה או מדחום כדי לבדוק את הטמפרטורה הפנימית), על 8 דקות.
העברה לקערה מרופדת במגבת נייר באמצעות מרית מחוררת, מתבלה במלח, ומעבירה למדף תיל להגדיר בתבנית אפייה מעוטרת. החזק בתנור בזמן שאתה מטגן את הכדורים הנותרים ב 2 קבוצות יותר, reheating שמן ל 204° לפני הוספת כל אצווה חדשה.
כאשר כל הכדורים מטוגנים, מתבלים במלח בקערה גדולה, זורקים עם עירית נותרת, ומגישים עם רוטב חם.