קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות50
מגזין

לבשל את הספר: Bottega Caponata

לבשל את הספר: Bottega Caponata
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל לבשל את הספר: Bottega Caponatan. מנה אחת מכילה 405 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 31 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. גשו לסופר וקנו מעיינות טימין, מלח ופלפל כשרים, זיתים סיציליאניים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: לבשל את הספר: Limoncello של Bottega, לבשל את הספר: PBJ, ו לבשל את הספר: Albóndigas.

הוראות

1
מחממים מחבת ברזל יצוק גדולה מעל חום גבוה במשך כ 3 דקות.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים 1 כף שמן זית כדי לכסות את תחתית המחבת. עבודה בקבוצות, מוסיפים את החצילים בשכבה אחת ומבשלים, ללא הפרעה, עד חום עמוק בצד הראשון. להסתובב ולבשל, להסתובב מדי פעם, עד משחימים היטב מכל הצדדים ומכרז.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מעבירים את החצילים לצלחת מרופדת בנייר מגבת כדי להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
4
הוסף עוד שמן למחבת לפי הצורך כמו שאתה מבשל את הקבוצות הנותרות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מחממים 1 כף שמן זית במחבת גדולה על חום בינוני. לזרוק 1 שן שום, צ ' ילה מיובש, 1 תימין sprig, וגזע בזיליקום.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
פלפל צ ' ילי מיובשפלפל צ ' ילי מיובש
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מוסיפים את הבצל ומבשלים 5 דקות. מתבלים עם קמצוץ מלח וכמה טוחנים של פלפל, ומוסיפים 1 כף של חומץ. מבשלים עוד 5 דקות, או עד הבצל הוא שקוף ומכרז אבל לא לקח על כל צבע.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
7
להעביר את הבצל לקערה גדולה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
מחק את המחבת, הוסף עוד 1 כף שמן זית, וחמם על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
מוסיפים את שן השום הנותרת, 1 תימין sprig, וגזע בזיליקום, ואז מוסיפים את פלפלים ומבשלים במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
10
מוסיפים קמצוץ של מלח, פלפל, ואת כף הנותרים של חומץ ומבשלים 6 עד 7 דקות, או עד הפלפלים רכים; להיזהר לא לתת להם חום.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
11
מעבירים לקערה עם הבצלים.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
12
מוסיפים את החצילים, העגבניות, הסלרי, הצלפים והזיתים לבצל ולפלפלים, מערבבים היטב וטועמים. התאם את התבלינים על ידי הוספת סוכר, חומץ, מלח ופלפל לפי הצורך. הקפונטה צריכה להיות טעם מתוק-חמוץ עדין.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
13
מפזרים בזיליקום קצוץ, עלי הקורנית הנותרים, וכמה כפות שמן זית ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
14
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.

מרכיבים

1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרעלים בזיליקום ארוז באופן רופף, קצוץ (מילואים 2 גבעולי בזיליקום)עלים בזיליקום ארוז באופן רופף, קצוץ (מילואים 2 גבעולי בזיליקום)33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3גבעולי סלרי, לחתוך לחתיכות 1 אינץ', blanched במים רותחים עד רק מכרז, מקורר במי קרח, מנוקזגבעולי סלרי, לחתוך לחתיכות 1 אינץ', blanched במים רותחים עד רק מכרז, מקורר במי קרח, מנוקז2largesחצילים גלובוס, או 3 חצילים יפניים קטנים, לחתוך לקוביות 1 אינץחצילים גלובוס, או 3 חצילים יפניים קטנים, לחתוך לקוביות 1 אינץ2שיני שום, כתוששיני שום, כתוש1פלפל ירוק, cored, זרע, לחתוך לריבועים 1 אינץפלפל ירוק, cored, זרע, לחתוך לריבועים 1 אינץ4שרימפס וורידיםמלח כשר ופלפל שחור טחון טרימלח כשר ופלפל שחור טחון טרי1181 לב מפאלדי טרי אם אפשראודות שמן זיתאודות שמן זית1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרפיכולין או זיתים יווניים או סיציליאניים גדולים, חצויים וצולעיםפיכולין או זיתים יווניים או סיציליאניים גדולים, חצויים וצולעים2פלפלים אדומים, cored, זרע, לחתוך לריבועים 1 אינץפלפלים אדומים, cored, זרע, לחתוך לריבועים 1 אינץ1פלפל צ'ילה אדום מיובשפלפל צ'ילה אדום מיובש1כף. חומץ ביין אדוםבצל אדום, חתוך לקוביות 1 אינץבצל אדום, חתוך לקוביות 1 אינץ23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'איכות טובה חומץ יין אדום או חומץ שרי, או לטעוםאיכות טובה חומץ יין אדום או חומץ שרי, או לטעום12 כפיות אבקת שוםסוכר, או לפי הטעםסוכר, או לפי הטעם4קפיצי טימיןקפיצי טימין4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרכתוש זרעי שימורים עגבניות סן מרזנוכתוש זרעי שימורים עגבניות סן מרזנו1פלפל צהוב, cored, זרע, לחתוך לריבועים 1 אינץפלפל צהוב, cored, זרע, לחתוך לריבועים 1 אינץ