תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל לבשל את הספר: Bottega Caponatan. מנה אחת מכילה 405 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 31 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. גשו לסופר וקנו מעיינות טימין, מלח ופלפל כשרים, זיתים סיציליאניים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: לבשל את הספר: Limoncello של Bottega, לבשל את הספר: PBJ, ו לבשל את הספר: Albóndigas.
הוראות
1
מחממים מחבת ברזל יצוק גדולה מעל חום גבוה במשך כ 3 דקות.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מוסיפים 1 כף שמן זית כדי לכסות את תחתית המחבת. עבודה בקבוצות, מוסיפים את החצילים בשכבה אחת ומבשלים, ללא הפרעה, עד חום עמוק בצד הראשון. להסתובב ולבשל, להסתובב מדי פעם, עד משחימים היטב מכל הצדדים ומכרז.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
אורזו או פסטה בצורת אורז
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מעבירים את החצילים לצלחת מרופדת בנייר מגבת כדי להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורז
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
4
הוסף עוד שמן למחבת לפי הצורך כמו שאתה מבשל את הקבוצות הנותרות.
מחממים 1 כף שמן זית במחבת גדולה על חום בינוני. לזרוק 1 שן שום, צ ' ילה מיובש, 1 תימין sprig, וגזע בזיליקום.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
פלפל צ ' ילי מיובש
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 בצל אדום, קוביות קטנות
2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מוסיפים את הבצל ומבשלים 5 דקות. מתבלים עם קמצוץ מלח וכמה טוחנים של פלפל, ומוסיפים 1 כף של חומץ. מבשלים עוד 5 דקות, או עד הבצל הוא שקוף ומכרז אבל לא לקח על כל צבע.
מרכיבים שתצטרך
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
7
להעביר את הבצל לקערה גדולה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
8
מחק את המחבת, הוסף עוד 1 כף שמן זית, וחמם על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
מוסיפים את שן השום הנותרת, 1 תימין sprig, וגזע בזיליקום, ואז מוסיפים את פלפלים ומבשלים במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
1 בצל אדום, קוביות קטנות
2 כוסות שיני שום
10
מוסיפים קמצוץ של מלח, פלפל, ואת כף הנותרים של חומץ ומבשלים 6 עד 7 דקות, או עד הפלפלים רכים; להיזהר לא לתת להם חום.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
11
מעבירים לקערה עם הבצלים.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
12
מוסיפים את החצילים, העגבניות, הסלרי, הצלפים והזיתים לבצל ולפלפלים, מערבבים היטב וטועמים. התאם את התבלינים על ידי הוספת סוכר, חומץ, מלח ופלפל לפי הצורך. הקפונטה צריכה להיות טעם מתוק-חמוץ עדין.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
אורזו או פסטה בצורת אורז
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'