תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל לבשל את הספר: Bottega Caponatan. מנה אחת מכילה 405 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 31 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. גשו לסופר וקנו מעיינות טימין, מלח ופלפל כשרים, זיתים סיציליאניים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: לבשל את הספר: Limoncello של Bottega, לבשל את הספר: PBJ, ו לבשל את הספר: Albóndigas.
הוראות
1
מחממים מחבת ברזל יצוק גדולה מעל חום גבוה במשך כ 3 דקות.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים 1 כף שמן זית כדי לכסות את תחתית המחבת. עבודה בקבוצות, מוסיפים את החצילים בשכבה אחת ומבשלים, ללא הפרעה, עד חום עמוק בצד הראשון. להסתובב ולבשל, להסתובב מדי פעם, עד משחימים היטב מכל הצדדים ומכרז.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
אורזו או פסטה בצורת אורז
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מעבירים את החצילים לצלחת מרופדת בנייר מגבת כדי להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורז
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
4
הוסף עוד שמן למחבת לפי הצורך כמו שאתה מבשל את הקבוצות הנותרות.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מחממים 1 כף שמן זית במחבת גדולה על חום בינוני. לזרוק 1 שן שום, צ ' ילה מיובש, 1 תימין sprig, וגזע בזיליקום.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
פלפל צ ' ילי מיובש
סטייקים של ניו יורק
1 בצל אדום, קוביות קטנות
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מוסיפים את הבצל ומבשלים 5 דקות. מתבלים עם קמצוץ מלח וכמה טוחנים של פלפל, ומוסיפים 1 כף של חומץ. מבשלים עוד 5 דקות, או עד הבצל הוא שקוף ומכרז אבל לא לקח על כל צבע.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
7
להעביר את הבצל לקערה גדולה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
מחק את המחבת, הוסף עוד 1 כף שמן זית, וחמם על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
מוסיפים את שן השום הנותרת, 1 תימין sprig, וגזע בזיליקום, ואז מוסיפים את פלפלים ומבשלים במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
1 בצל אדום, קוביות קטנות
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
10
מוסיפים קמצוץ של מלח, פלפל, ואת כף הנותרים של חומץ ומבשלים 6 עד 7 דקות, או עד הפלפלים רכים; להיזהר לא לתת להם חום.
מרכיבים שתצטרך
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
11
מעבירים לקערה עם הבצלים.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
12
מוסיפים את החצילים, העגבניות, הסלרי, הצלפים והזיתים לבצל ולפלפלים, מערבבים היטב וטועמים. התאם את התבלינים על ידי הוספת סוכר, חומץ, מלח ופלפל לפי הצורך. הקפונטה צריכה להיות טעם מתוק-חמוץ עדין.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
למרקם חלק וניתן למריחה
אורזו או פסטה בצורת אורז
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)