קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות50
מגזין

לבשל את הספר: Bottega Caponata

לבשל את הספר: Bottega Caponata
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל לבשל את הספר: Bottega Caponatan. מנה אחת מכילה 405 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 31 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. גשו לסופר וקנו מעיינות טימין, מלח ופלפל כשרים, זיתים סיציליאניים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: לבשל את הספר: Limoncello של Bottega, לבשל את הספר: PBJ, ו לבשל את הספר: Albóndigas.

הוראות

1
מחממים מחבת ברזל יצוק גדולה מעל חום גבוה במשך כ 3 דקות.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מוסיפים 1 כף שמן זית כדי לכסות את תחתית המחבת. עבודה בקבוצות, מוסיפים את החצילים בשכבה אחת ומבשלים, ללא הפרעה, עד חום עמוק בצד הראשון. להסתובב ולבשל, להסתובב מדי פעם, עד משחימים היטב מכל הצדדים ומכרז.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מעבירים את החצילים לצלחת מרופדת בנייר מגבת כדי להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
4
הוסף עוד שמן למחבת לפי הצורך כמו שאתה מבשל את הקבוצות הנותרות.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מחממים 1 כף שמן זית במחבת גדולה על חום בינוני. לזרוק 1 שן שום, צ ' ילה מיובש, 1 תימין sprig, וגזע בזיליקום.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
פלפל צ ' ילי מיובשפלפל צ ' ילי מיובש
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מוסיפים את הבצל ומבשלים 5 דקות. מתבלים עם קמצוץ מלח וכמה טוחנים של פלפל, ומוסיפים 1 כף של חומץ. מבשלים עוד 5 דקות, או עד הבצל הוא שקוף ומכרז אבל לא לקח על כל צבע.
מרכיבים שתצטרך
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
7
להעביר את הבצל לקערה גדולה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
8
מחק את המחבת, הוסף עוד 1 כף שמן זית, וחמם על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
מוסיפים את שן השום הנותרת, 1 תימין sprig, וגזע בזיליקום, ואז מוסיפים את פלפלים ומבשלים במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
10
מוסיפים קמצוץ של מלח, פלפל, ואת כף הנותרים של חומץ ומבשלים 6 עד 7 דקות, או עד הפלפלים רכים; להיזהר לא לתת להם חום.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
11
מעבירים לקערה עם הבצלים.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
12
מוסיפים את החצילים, העגבניות, הסלרי, הצלפים והזיתים לבצל ולפלפלים, מערבבים היטב וטועמים. התאם את התבלינים על ידי הוספת סוכר, חומץ, מלח ופלפל לפי הצורך. הקפונטה צריכה להיות טעם מתוק-חמוץ עדין.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
13
מפזרים בזיליקום קצוץ, עלי הקורנית הנותרים, וכמה כפות שמן זית ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
14
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.

מרכיבים

1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרעלים בזיליקום ארוז באופן רופף, קצוץ (מילואים 2 גבעולי בזיליקום)עלים בזיליקום ארוז באופן רופף, קצוץ (מילואים 2 גבעולי בזיליקום)32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גס3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3גבעולי סלרי, לחתוך לחתיכות 1 אינץ', blanched במים רותחים עד רק מכרז, מקורר במי קרח, מנוקזגבעולי סלרי, לחתוך לחתיכות 1 אינץ', blanched במים רותחים עד רק מכרז, מקורר במי קרח, מנוקז2largesחצילים גלובוס, או 3 חצילים יפניים קטנים, לחתוך לקוביות 1 אינץחצילים גלובוס, או 3 חצילים יפניים קטנים, לחתוך לקוביות 1 אינץ2שיני שום, כתוששיני שום, כתוש1פלפל ירוק, cored, זרע, לחתוך לריבועים 1 אינץפלפל ירוק, cored, זרע, לחתוך לריבועים 1 אינץ4שרימפס וורידיםמלח כשר ופלפל שחור טחון טרימלח כשר ופלפל שחור טחון טרי1181 לב מפאלדי טרי אם אפשראודות שמן זיתאודות שמן זית1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרפיכולין או זיתים יווניים או סיציליאניים גדולים, חצויים וצולעיםפיכולין או זיתים יווניים או סיציליאניים גדולים, חצויים וצולעים2פלפלים אדומים, cored, זרע, לחתוך לריבועים 1 אינץפלפלים אדומים, cored, זרע, לחתוך לריבועים 1 אינץ1פלפל צ'ילה אדום מיובשפלפל צ'ילה אדום מיובש1כף. חומץ ביין אדוםבצל אדום, חתוך לקוביות 1 אינץבצל אדום, חתוך לקוביות 1 אינץ22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסאיכות טובה חומץ יין אדום או חומץ שרי, או לטעוםאיכות טובה חומץ יין אדום או חומץ שרי, או לטעום11 כף אורגנו מיובשסוכר, או לפי הטעםסוכר, או לפי הטעם4קפיצי טימיןקפיצי טימין4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרכתוש זרעי שימורים עגבניות סן מרזנוכתוש זרעי שימורים עגבניות סן מרזנו1פלפל צהוב, cored, זרע, לחתוך לריבועים 1 אינץפלפל צהוב, cored, זרע, לחתוך לריבועים 1 אינץ