לבשל את הספר: Cannellini, צלף, לימון, אנשובי Crostini
לבשל את הספר: Cannellini, Caper, לימון, אנשובי Crostini עשוי להיות רק המתאבן שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, במנה זו יש: 158 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. לכו לחנות ותרימו עד 8 פניות פלפל, שעועית קנליני, צלפים ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. נסו מבשלים את הספר: סטייק עם חמאת אנשובי, מבשלים את הספר: ארטישוקים עמוסים בחמאת אנשובי, ו לבשל את הספר: כבד עוף Crostini (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את כל החומרים בקערת ערבוב קטנה ומערבבים לערבב. השתמש בבת אחת (Frankies מעמיד כף גדושה על כל טוסט crostini) או לאחסן במיכל אטום במקרר עד כמה ימים.
מערבבים את כל החומרים בבלנדר, ו purée במשך כמה דקות, עד התערובת היא אפילו ירוק וחלק. לטעום ולהתאים את המלח והפלפל לטעמך. אחסן את הפסטו במיכל מכוסה במקרר עד שבוע. לנער לפני השימוש.
- עושה קצת יותר מ 1 כוס -
קוצצים את האנשובי, צלפים, ושום לתוך להדביק ליד. (בערך לקצוץ כל אחד על, אותם לשלב ולעבוד על הערימה עם הסכין שלך.)
מעבירים את הדבק לקערה, מוסיפים את שמן הזית, מיץ לימון ופלפל לבן לפי הטעם, ומקציפים יחד. לטעום ולהוסיף מיץ לימון יותר במידת הצורך, ולאחר מכן מערבבים את הפטרוזיליה והגבינה.