קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות2
ציון בריאות65
מגזין

לבשל את הספר: Spareribs של פליישר

לבשל את הספר: Spareribs של פליישר
מנה אחת מכילה 198 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. 60 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך אבקת שום, קאיין, סוכר חום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. מתכונים דומים: לבשל את הספר: לשפשף העוף הסודי של פליישר, לבשל את הספר: דבש Spareribs, ו לבשל את הספר: Spareribs בתנור מעושן קלוי.

הוראות

1
הפוך ספייס לשפשף על ידי שילוב של מלח, פלפל, סוכר חום, פפריקה, אבקת שום, אבקת בצל, אבקת חרדל, קאיין, זרעי סלרי בקערה קטנה. זה עושה על 1 ½ כוסות. מעיל את הצלעות עם לשפשף באופן שווה ועבה. אל תפחד לתת להם קרום נחמד.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
זרעי סלריזרעי סלרי
כָּתֵףכָּתֵף
כָּתֵףכָּתֵף
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
שים את הצלעות במיכל גדול מספיק כדי להחזיק אותם, לכסות עם נייר או לעטוף פלסטיק, להעביר למקרר, ולתת צמרמורת במשך 30 דקות עד 12 שעות. 
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
3
פליישר אוהב להשתמש בשיטה עקיפה של בישול לצלעות, או לאט בתנור ב 250 ° F במשך 3 שעות - או עד הבשר מושך בקלות את העצם, מה שיבוא קודם—או בערך באותה טמפרטורה ותזמון על גז או גריל פחם. 
מרכיבים שתצטרך
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
4
חותכים את הצלעות ומגישים. Fleisher של לא מרגיש הצלעות האלה צריך שום דבר יותר, אבל אתה תמיד יכול לשרת אותם עם רוטב ברביקיו לטבילה.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנותבייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)