קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות2
ציון בריאות65
מגזין

לבשל את הספר: Spareribs של פליישר

לבשל את הספר: Spareribs של פליישר
מנה אחת מכילה 198 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. 60 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך אבקת שום, קאיין, סוכר חום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. מתכונים דומים: לבשל את הספר: לשפשף העוף הסודי של פליישר, לבשל את הספר: דבש Spareribs, ו לבשל את הספר: Spareribs בתנור מעושן קלוי.

הוראות

1
הפוך ספייס לשפשף על ידי שילוב של מלח, פלפל, סוכר חום, פפריקה, אבקת שום, אבקת בצל, אבקת חרדל, קאיין, זרעי סלרי בקערה קטנה. זה עושה על 1 ½ כוסות. מעיל את הצלעות עם לשפשף באופן שווה ועבה. אל תפחד לתת להם קרום נחמד.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובהזיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובה
זרעי סלריזרעי סלרי
בצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)בצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)
חבילת Milk Dudsחבילת Milk Duds
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
שים את הצלעות במיכל גדול מספיק כדי להחזיק אותם, לכסות עם נייר או לעטוף פלסטיק, להעביר למקרר, ולתת צמרמורת במשך 30 דקות עד 12 שעות. 
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
3
פליישר אוהב להשתמש בשיטה עקיפה של בישול לצלעות, או לאט בתנור ב 250 ° F במשך 3 שעות - או עד הבשר מושך בקלות את העצם, מה שיבוא קודם—או בערך באותה טמפרטורה ותזמון על גז או גריל פחם. 
מרכיבים שתצטרך
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
4
חותכים את הצלעות ומגישים. Fleisher של לא מרגיש הצלעות האלה צריך שום דבר יותר, אבל אתה תמיד יכול לשרת אותם עם רוטב ברביקיו לטבילה.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנותבייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)