קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות2
ציון בריאות65
מגזין

לבשל את הספר: Spareribs של פליישר

לבשל את הספר: Spareribs של פליישר
מנה אחת מכילה 198 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. 60 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך אבקת שום, קאיין, סוכר חום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. מתכונים דומים: לבשל את הספר: לשפשף העוף הסודי של פליישר, לבשל את הספר: דבש Spareribs, ו לבשל את הספר: Spareribs בתנור מעושן קלוי.

הוראות

1
הפוך ספייס לשפשף על ידי שילוב של מלח, פלפל, סוכר חום, פפריקה, אבקת שום, אבקת בצל, אבקת חרדל, קאיין, זרעי סלרי בקערה קטנה. זה עושה על 1 ½ כוסות. מעיל את הצלעות עם לשפשף באופן שווה ועבה. אל תפחד לתת להם קרום נחמד.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
זרעי סלריזרעי סלרי
כָּתֵףכָּתֵף
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
שים את הצלעות במיכל גדול מספיק כדי להחזיק אותם, לכסות עם נייר או לעטוף פלסטיק, להעביר למקרר, ולתת צמרמורת במשך 30 דקות עד 12 שעות. 
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
3
פליישר אוהב להשתמש בשיטה עקיפה של בישול לצלעות, או לאט בתנור ב 250 ° F במשך 3 שעות - או עד הבשר מושך בקלות את העצם, מה שיבוא קודם—או בערך באותה טמפרטורה ותזמון על גז או גריל פחם. 
מרכיבים שתצטרך
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
חותכים את הצלעות ומגישים. Fleisher של לא מרגיש הצלעות האלה צריך שום דבר יותר, אבל אתה תמיד יכול לשרת אותם עם רוטב ברביקיו לטבילה.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנותבייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)