לבשל את הספר: Spareribs של פליישר
מנה אחת מכילה 198 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. 60 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך אבקת שום, קאיין, סוכר חום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. מתכונים דומים: לבשל את הספר: לשפשף העוף הסודי של פליישר, לבשל את הספר: דבש Spareribs, ו לבשל את הספר: Spareribs בתנור מעושן קלוי.
הוראות
הפוך ספייס לשפשף על ידי שילוב של מלח, פלפל, סוכר חום, פפריקה, אבקת שום, אבקת בצל, אבקת חרדל, קאיין, זרעי סלרי בקערה קטנה. זה עושה על 1 ½ כוסות. מעיל את הצלעות עם לשפשף באופן שווה ועבה. אל תפחד לתת להם קרום נחמד.
שים את הצלעות במיכל גדול מספיק כדי להחזיק אותם, לכסות עם נייר או לעטוף פלסטיק, להעביר למקרר, ולתת צמרמורת במשך 30 דקות עד 12 שעות.
פליישר אוהב להשתמש בשיטה עקיפה של בישול לצלעות, או לאט בתנור ב 250 ° F במשך 3 שעות - או עד הבשר מושך בקלות את העצם, מה שיבוא קודם—או בערך באותה טמפרטורה ותזמון על גז או גריל פחם.
חותכים את הצלעות ומגישים. Fleisher של לא מרגיש הצלעות האלה צריך שום דבר יותר, אבל אתה תמיד יכול לשרת אותם עם רוטב ברביקיו לטבילה.