לבשל את הספר: מהיר Sukiyaki יכול להיות רק את המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא יספק כ 1 מנות. מנה אחת מכילה 400 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 22 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 19 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך סאקי, דאשי, פטריות אנוקי, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב רוטב הסויה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פאנה קוטה עם רוטב סנטו תות-Vin כקינוח. נסו לבשל את הספר: קמחי מהיר, לבשל את הספר: סלמון נרפא מהר, ו לבשל את הספר: לחם מהיר היברידי (מתכונים דומים).
הוראות
1
חותכים את השורשים תקועים יחד של פטריות enoki לגרוס את הפטריות בנפרד.
מרכיבים שתצטרך
פטריות אנוקי
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
2
מחממים את השמן במחבת קטנה על חום גבוה. שים כרישה וsauté עד לצלוע.
מרכיבים שתצטרך
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
הוסף את enoki ו shiitake ו sauté במשך 3-4 דקות נוספות.
4
מוסיפים את הבשר והסוכר ומערבבים במהירות עד שהבשר מתחיל להשחים.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלי
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
5
הוסף את כל שאר החומרים. מבשלים במהירות מעל חום גבוה במשך 3-4 דקות. כבה את החום והעביר את תכולת המחבת לקערה. כאשר מגניב, לשים את התערובת על גבי האורז עם כמה נוזל בישול.