קושיקל
מוכן ב5 דק.
מנות4
ציון בריאות20
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

לבשל את הספר: ויניגרט לימון ופלפל, בשתי דרכים

לבשל את הספר: ויניגרט לימון ופלפל, בשתי דרכים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של בצד, אז תנו הזדמנות ל לבשל את הספר: ויניגרט לימון-פלפל, שתי דרכים. מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 51 גרם של שומן, וסך הכל 501 קלוריות. מתאים ל-4 מנות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 דקות. 68 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך קרוטונים, ויניגרט, חלמון ביצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: לבשל את הספר: סלט אבוקדו Jícama-עם ויניגרט הדרים, לבשל את הספר: פורטרהאוס חזיר עם ויניגרט דובדבן מיובש Pancetta, ו מבשלים את הספר: תפוחי אדמה, בשר חזיר, ופלפל Piquillo Croquetas.

הוראות

1
For The Vinaigrette with Crisp
מרכיבים שתצטרך
1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך
2
חסה: בקערה קטנה, לשלב את מיץ לימון ושום ומתבלים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
חופן זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסחופן זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
3
הוסף את גרידת הלימון.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
4
להקציף בשמן. לזרוק את הויניגרט עם החסה, העונה עם יותר פלפל, ומקשטים, אם תרצה, עם Parmigiano-Reggiano.  
מרכיבים שתצטרך
1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
חופן זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסחופן זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
צלעות חזיר ללא עצמות, חתוכות לחתיכות של 2 אינץ'צלעות חזיר ללא עצמות, חתוכות לחתיכות של 2 אינץ'
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
1
מערבבים את מיץ לימון, חלמון ביצה, שום, אנשובי בקערה או בבלנדר.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
2
לטאטא ברציפות או עם הבלנדר פועל, לשפוך 2 או 3 טיפות של השמן, ולאחר מכן להמשיך לשפוך את השמן בזרם רציף עד כל השמן הוא emulsified לתוך ויניגרט. מתבלים במלח ופלפל. בקערה, לזרוק את החסה עם שלושה רבעים של ויניגרט. תטעם ותוסיף עוד רוטב אם אתה רוצה.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך
חופן זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסחופן זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
3
מקשטים עם Parmigiano-רג ' יאנו קרוטונים.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
קרוטוניםקרוטונים