לבשל את הספר: כבד עוף Crostini הוא חלב חינם מתאבנים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 29 גרם חלבון 97 גרם של שומן, וסך הכל 1328 קלוריות. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לך ורמוט, מלח גס ופלפל, כבדי עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 23 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מתכונים דומים: לבשל את הספר: עוף כבד פטה, לבשל את מתכנן מסיבת הספר: Crostini עם מולים, ו לבשל את הספר: Cannellini, צלף, לימון, אנשובי Crostini.
הוראות
1
מחממים 2 כפות שמן זית במחבת sauté גדולה על חום בינוני-גבוה. כאשר השמן חם, אבל לא מעשן, עונדים את הכבדים עם מלח ופלפל ומבשלים עד חום מכל הצדדים, על 5 דקות. מניחים את הכבדים בצד בקערה ומוסיפים 1/4 כוס של ורמוט למחבת, מגרדים את התחתית כדי לשחרר כל חתיכות השחמה. להפחית את ורמוט מעל חום בינוני גבוה עד שהוא מעט מתקתק, על 3 דקות, ושופכים אותו על כבדי העוף. מגניב לגמרי.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
כבד עוף
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ורמוט
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
לנגב את מחבת sauté נקי ולחמם את הנותרים 2 כפות שמן זית על אש בינונית נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מוסיפים את הבצלים ומבשלים עד שהם רכים ומתחילים לקרמל, כ 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות
4
מוסיפים את השום ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערך
5
מוסיפים את האנשובי ועשבי תיבול ומבשלים, מועכים את האנשובי עד שהם נמסים לתוך התערובת.
הוסף את 1/4 כוס ורמוט הנותרים למחבת, גירוד התחתון כדי לשחרר כל חתיכות השחמה. מבשלים 2 דקות ושופכים על תערובת הבצל. מגניב לגמרי.
מרכיבים שתצטרך
ורמוט
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
מעבירים את כבדי העוף ותערובת הבצל למעבד מזון ודופק עד לתערובת הוא פירה מחוספס. לא צריך להיות חתיכות גלוי של צלפים, בצל, ושום. (כבד עוף יכול להיות בקירור עד 4 ימים. הביאו לטמפרטורת החדר לפני שתתפשטו על הלחם הקלוי.)
מרכיבים שתצטרך
כבד עוף
צרור תרד טרי (בערך
רכז לימונדה מופשר, מחולק
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
10
מחממים התנור ל 400°. מסדרים את פרוסות הלחם על תבנית אפייה וטוסט במשך 8 דקות, או עד הלחם מתחיל פריך אבל לא חום. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
רכז לימונדה מופשר, מחולק
למריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
11
בעוד הלחם קלייה, לבשל את pancetta. עבודה בקבוצות, להניח את הפרוסות בשכבה אחת במחבת sauté ומבשלים, דקה אחת בכל צד, עד זהב ופריך.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
רכז לימונדה מופשר, מחולק
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
12
כדי להרכיב, להפיץ על 1 כפית מיונז על כל פרוסת לחם. למעלה עם 2 כפות כבד עוף ו 2 פרוסות pancetta.