לבשל את הספר: כרוב Azorean, נקניק, מרק שעועית הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. מנה אחת מכילה עד 18 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 362 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. 27 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו פתיתי פלפל, תפוחי אדמה, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה מושלם עבור סתיו. נסו מבשלים את הספר: מרק השעועית השחורה של ריק ביילס, לבשל את הספר: פטריות Garlicky וכרוב, ו לבשל את הספר: ספגטי מחיטה מלאה עם כרוב (מתכונים דומים).
הוראות
1
מסננים את השעועית, זורקים אותם לסיר בינוני ומכסים במים. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום נמוך ומבשלים, מכוסה חלקית, עד השעועית הם מכרז אבל עדיין להחזיק את הצורה שלהם, על 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
לנקז ולהניח בצד.
3
בינתיים, מחממים את שמן הזית בסיר גדול מעל חום בינוני עד שהוא מנצנץ. לזרוק בchouriço ומבשל עד השחמה, 7 עד 10 דקות. דגים את הפרוסות עם כפית מחוררת ולהעביר מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
4
יוצקים את כל אבל 3 כפות של השומן מן הסיר, או אם הסיר יבש, טפטוף בשמן יותר, כך שיש לך 3 כפות.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
5
מוסיפים את הבצל ואת עלה דפנה ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד הבצל הם עמוק זהוב חום, 20 עד 25 דקות. התאם את החום לפי הצורך כדי למנוע את הבצלים מלהישרף.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
20 פרוסות זוקיני דקות
6
מוסיף את פתיתי שום ופלפל אדום ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוף
צרור תרד טרי (בערך
7
יוצקים את מלאי הבשר ו 5 כוסות מים, מוסיפים את תפוחי האדמה, ומביאים לרתיחה על חום גבוה. להפחית את החום נמוך ומבשלים, מכוסה, עד תפוחי האדמה הם רק במכרז, 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלאי בשר
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
8
בעוד המרק מתבשל, כפית שליש שעועית וקצת מרק מרק לתוך מעבד מזון. דופק כדי להפוך את הדבק רופף, ואז, אם תרצה, להעביר את הדבק דרך מסננת. מאמץ את הדבק נותן את צלחת גוף נוסף ללא עורות שעועית תועה צף במרק שלך. זה לגמרי אופציונלי אבל, אני חושב, עדיף.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה