לבשל את הספר: מוס שוקולד הטוב ביותר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל לבשל את הספר: מוס שוקולד הטוב ביותר. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 11 גר' של חלבון, 57 גרם של שומן, וסך הכל 819 קלוריות. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. לך לחנות ותביא את גרנד מרנייה, אספרסו, שוקולד צ'יפס, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכונים דומים: מבשלים את הספר: מוס שוקולד פשוט, מבשלים את הספר: מוס שוקולד עם זרעי הל, ו מבשלים את הספר: מוס לימון טרי.
הוראות
מניחים את שבבי השוקולד בסיר כבד ולהמיס אותם, תוך ערבוב כל הזמן, על אש נמוכה מאוד. את החום, להוסיף את האספרסו ולאחר מכן מערבבים בגרנד מרנייה.
תן לתערובת להתקרר לטמפרטורת החדר.
מוסיפים את החלמונים, אחד בכל פעם, לתערובת שוקולד מקורר, פועם ביסודיות לאחר כל תוספת. תניח את זה בצד.
שוט 1 כוס הקרם בקערה גדולה עד מעובה. בהדרגה להוסיף את הסוכר, מכות עד הקרם מעובה אבל לא overwhipped.
מערבבים את החלבונים ואת המלח בקערה גדולה, ומכים עם מיקסר חשמלי עד שהם יוצרים פסגות נוקשות. מקפלים בעדינות את החלבונים לתוך הקצפת.
מערבבים על 1/3 של תערובת הביצה לתוך תערובת השוקולד, לערבב אותו ביסודיות. לאחר מכן, באמצעות מרית גומי גדולה, לגרד את תערובת הביצה הלבנה הנותרת על בסיס השוקולד בעדינות לקפל אותם יחד.
כפית מוס לתוך כוסות קינוח בודדים או לתוך קערת הגשה, ומקרר עד שנקבע, 2 שעות.
בזמן ההגשה, מקציפים את קרם 1 כוס הנותרים עד מעובה.
מוסיפים את הוניל והשוט עד פסגות רכות טופס. מעל כל מנה של מוס עם מנה של קצפת וקצפת של שבבי שוקולד.