קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות6
דיאטותללא גלוטן
מגזין

לבשל את הספר: מוס שוקולד הטוב ביותר

לבשל את הספר: מוס שוקולד הטוב ביותר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל לבשל את הספר: מוס שוקולד הטוב ביותר. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 11 גר' של חלבון, 57 גרם של שומן, וסך הכל 819 קלוריות. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. לך לחנות ותביא את גרנד מרנייה, אספרסו, שוקולד צ'יפס, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכונים דומים: מבשלים את הספר: מוס שוקולד פשוט, מבשלים את הספר: מוס שוקולד עם זרעי הל, ו מבשלים את הספר: מוס לימון טרי.

הוראות

1
מניחים את שבבי השוקולד בסיר כבד ולהמיס אותם, תוך ערבוב כל הזמן, על אש נמוכה מאוד. את החום, להוסיף את האספרסו ולאחר מכן מערבבים בגרנד מרנייה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית חלב 2%1/2 כפית חלב 2%
Grand MarnierGrand Marnier
1 כוס אגוזי לוז טחונים דק1 כוס אגוזי לוז טחונים דק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
תן לתערובת להתקרר לטמפרטורת החדר.
3
מוסיפים את החלמונים, אחד בכל פעם, לתערובת שוקולד מקורר, פועם ביסודיות לאחר כל תוספת. תניח את זה בצד.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
4
שוט 1 כוס הקרם בקערה גדולה עד מעובה. בהדרגה להוסיף את הסוכר, מכות עד הקרם מעובה אבל לא overwhipped.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
מערבבים את החלבונים ואת המלח בקערה גדולה, ומכים עם מיקסר חשמלי עד שהם יוצרים פסגות נוקשות. מקפלים בעדינות את החלבונים לתוך הקצפת.
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
מערבבים על 1/3 של תערובת הביצה לתוך תערובת השוקולד, לערבב אותו ביסודיות. לאחר מכן, באמצעות מרית גומי גדולה, לגרד את תערובת הביצה הלבנה הנותרת על בסיס השוקולד בעדינות לקפל אותם יחד.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
7
כפית מוס לתוך כוסות קינוח בודדים או לתוך קערת הגשה, ומקרר עד שנקבע, 2 שעות.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
בזמן ההגשה, מקציפים את קרם 1 כוס הנותרים עד מעובה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
9
מוסיפים את הוניל והשוט עד פסגות רכות טופס. מעל כל מנה של מוס עם מנה של קצפת וקצפת של שבבי שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
שבבי שוקולדשבבי שוקולד
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות