קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

לבשל את הספר: נקטרינה גלטות אגוז

לבשל את הספר: נקטרינה גלטות אגוז
תמיד כיף שיש עוד מתכון של בצד, אז תנו הזדמנות ל לבשל את הספר: נקטרינה גלטות אגוז. מתאים ל-8 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 267 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 20 גרם של שומן למנה. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם קצפת כבדה, תמצית vanillan, נקטרינות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו מבשלים את הספר: גלטות Puy Lentil, מבשלים את הספר: סטילטון וקרקרים אגוז, ו מבשלים את הספר: לחם אגוז צרפתי (מתכונים דומים).

הוראות

1
בצק מאפה אגוז
מרכיבים שתצטרך
בצק מאפהבצק מאפה
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
2
דופק יחד 3/4 כוס קמח, 1/3 כוס אגוזי מלך, 1 כפית סוכר מגורען, ומלח בקערת העבודה של מעבד מזון מצויד להב פלדה עד האגוזים הם הקרקע דק מאוד, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
חותכים 3 אונקיות של חמאה צוננת לחתיכות קטנות ומוסיפים לתערובת הקמח. דופק עד שהחמאה נחתכת לחתיכות קטנות מאוד, בערך 30 שניות. המרקם צריך להיות סנדי עם גושים זעירים מאוד לאורך כל הדרך.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
4
בקערה קטנה, לשלב 1 כף מים, מיץ לימון, וגרידת לימון. עם ריצת מעבד המזון, יוצקים את התערובת דרך צינור ההזנה. תהליך עד הבצק עוטף את עצמו סביב הלהב, על 30 שניות עד 1 דקה. אם הבצק נראה יבש, מוסיפים את כף המים שנותרה ומעבדים עד שהבצק מתאחד.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
5
צור את הבצק לדיסק שטוח ועטוף בחוזקה בשכבה כפולה של ניילון נצמד. צמרמורת במקרר עד הטופס לפני השימוש, על 2 שעות. אם הבצק קר מדי ומוצק, זה יהיה להתפצל ולשבור כאשר התגלגל החוצה.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
6
תן לו לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 10 עד 15 דקות כדי להיות גמיש יותר.
7
מילוי נקטרינה
מרכיבים שתצטרך
נקטרינהnameנקטרינהname
8
חותכים את הנקטרינות לפרוסות בעובי 1/2 אינץ ' וחותכים כל פרוסה בחצי לרוחב. אתה צריך בערך 3 כוסות של פירות פרוסים.
מרכיבים שתצטרך
נקטרינהnameנקטרינהname
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
9
מניחים את נקטרינות פרוסות יחד בקערת ערבוב גדולה.
מרכיבים שתצטרך
נקטרינהnameנקטרינהname
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
10
מוסיפים את הסוכר החום וזורקים יחד כדי להפיץ באופן שווה. לטעום את הפרי כדי לראות אם הוא צריך עוד סוכר חום.
מרכיבים שתצטרך
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
11
מילוי אגוזים
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
12
דופק את הנותרים 1/3 כוס אגוזי מלך ו 1 כף סוכר מגורען יחד בקערת העבודה של מעבד מזון מצויד להב פלדה עד אגוזי מלך הם הקרקע דק מאוד, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
13
מוסיפים את חלמון הביצה ווניל ודופק להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריותזנים של פטריות
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
14
חותכים את החמאה הריכה לחתיכות קטנות ומוסיפים אותה לתערובת אגוז. דופק כמה פעמים עד שהחמאה נחתכת לחתיכות קטנות.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
15
מוסיפים את 2 כפיות הקמח והדופק שנותרו עד שהתערובת חלקה, כ -15 שניות.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
16
הרכבה
17
מניחים מתלה במרכז התנור ומחממים את התנור ל 375 ° F. קו גיליון אפייה עם נייר קלף או אניה nonstick.
ציוד שתשתמש בו
שעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מרירשעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מריר
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
18
על משטח חלק, שטוח, לגלגל את הבצק מאפה בין יריעות של שעווה מקורנת קלות או נייר קלף לדיסק גדול על 14 אינץ ' בקוטר. בזהירות לקלף את הנייר את החלק העליון של הבצק ומבריש כל עודף קמח.
מרכיבים שתצטרך
בצק מאפהבצק מאפה
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
שעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מרירשעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מריר
19
לטבול חותך ביסקוויט עגול 4 אינץ 'לתוך קמח או להשתמש בסכין קטנה לחתוך את סיבובים 4 אינץ' של בצק. השתמש במרית אופסט כדי להרים את סיבובי הבצק ולהעביר אותם לתבנית אפייה מרופדת, ומשאיר לפחות 1 אינץ ' של מקום ביניהם.
מרכיבים שתצטרך
בוטנים קלויים, קליפות הוסרובוטנים קלויים, קליפות הוסרו
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
20
מחלקים את מילוי האגוז באופן שווה בין סיבובי הבצק. השתמש בכף או מרית אופסט כדי להפיץ את המילוי על מרכז הבצק מאפה, משאיר גבול 1 אינץ ' מסביב. תלולית נקטרינות פרוסות מעל מילוי אגוז במרכז כל עיגול בצק.
מרכיבים שתצטרך
בצק מאפהבצק מאפה
נקטרינהnameנקטרינהname
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
21
חותכים את 2 כפיות הנותרים של חמאה צוננת לחתיכות קטנות ולהפיץ אותם באופן שווה על נקטרינות פרוסות.
מרכיבים שתצטרך
נקטרינהnameנקטרינהname
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
22
מקפלים את הגבול של כל בצק לעגל עד כך שהוא סוגר חלקית את נקטרינות ומילוי אגוז. זה יהיה באופן טבעי טופס קפלים כפי שהוא מקופל.
מרכיבים שתצטרך
נקטרינהnameנקטרינהname
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
23
מברשת את הגבולות של כל בצק עגול עם כמה קרם, להיות זהיר כי זה לא לרוץ במורד הצדדים מתחת גלטות. אם כן, נגב את זה כי זה יכול לגרום לתחתיות של הגלטות להישרף. בעדינות להרים את קפלי הבצק לצחצח אזורים אלה עם יותר שמנת, ולאחר מכן להחליף את הקפלים. מפזרים באופן שווה את 1 כפית הסוכר הנותרת מעל גבולות הבצק.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
עד 3 אגסים טריים, בשלים אך עדיין מוצקיםעד 3 אגסים טריים, בשלים אך עדיין מוצקים
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
24
אופים את galettes במשך 35 עד 40 דקות, עד הקרום הם זהב אור.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
25
הסר את תבנית האפייה מהתנור והעברה למדף להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
26
זיגוג משמש
מרכיבים שתצטרך
2 תרנגולות קורניש (בערך 1 1/4 פאונד כל אחת)2 תרנגולות קורניש (בערך 1 1/4 פאונד כל אחת)
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
27
מערבבים את שימורי משמש ואמרטו, קוניאק, או מים בסיר קטן. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שימורי משמששימורי משמש
ליקר Amarettoליקר Amaretto
קוניאקקוניאק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
28
הסר את הסיר מהחום ומאמץ את הזיגוג לקערה קטנה, דוחף דרך כמה שיותר עיסת ככל האפשר.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
29
השתמש מברשת בצק נוצות אווז כדי לצחצח קלות את החלק העליון של כל גאלט עם זיגוג.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
אווז שלםאווז שלם
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
30
שימו לב על אחסון גלטות: למרות galettes הם אכלו הטוב ביותר ביום שהם עשויים, הם יכולים להימשך עד יומיים. אחסן אותם בחוזקה מכוסה בנייר אלומיניום בטמפרטורת החדר.
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות

מרכיבים

1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)אמרטו, קוניאק או מיםאמרטו, קוניאק או מים596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשימורי משמששימורי משמש21אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)כפות ארוז היטב סוכר חום בהירכפות ארוז היטב סוכר חום בהיר85אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)(6 כפות, מקל 3/4) בתוספת 2 כפיות חמאה ללא מלח, צונן, מחולק(6 כפות, מקל 3/4) בתוספת 2 כפיות חמאה ללא מלח, צונן, מחולק1גדול במיוחדחלמון ביצה, בטמפרטורת החדרחלמון ביצה, בטמפרטורת החדר92אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)3/4 כוס בתוספת 2 כפיות קמח לכל המטרה3/4 כוס בתוספת 2 כפיות קמח לכל המטרה2(יכול להיות או להרחיק)(1/4 אונקיה) סוכר מגורען(1/4 אונקיה) סוכר מגורען1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)שמנת מתוקהשמנת מתוקה1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)מי קרחמי קרח11 קילו קישואים,מיץ לימון סחוט טרימיץ לימון סחוט טרי1largesגרידת לימון מגוררת דקגרידת לימון מגוררת דק340אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)נקטרינות טריות (2 עד 3 בינוניות), חצויות וצבועותנקטרינות טריות (2 עד 3 בינוניות), חצויות וצבועות0(יכול להיות או להרחיק)מלח ים כשר או משובחמלח ים כשר או משובח2(חוֹרֶף)לאונקיה חמאה לא מלוחה, מרוכךלאונקיה חמאה לא מלוחה, מרוכך1(יכול להיות או להרחיק)תמצית וניל טהורתמצית וניל טהור85אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)2/3 כוס אגוזי מלך, מחולק2/3 כוס אגוזי מלך, מחולק