תמיד כיף שיש עוד מתכון של בצד, אז תנו הזדמנות ל לבשל את הספר: נקטרינה גלטות אגוז. מתאים ל-8 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 267 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 20 גרם של שומן למנה. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם קצפת כבדה, תמצית vanillan, נקטרינות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו מבשלים את הספר: גלטות Puy Lentil, מבשלים את הספר: סטילטון וקרקרים אגוז, ו מבשלים את הספר: לחם אגוז צרפתי (מתכונים דומים).
הוראות
1
בצק מאפה אגוז
מרכיבים שתצטרך
בצק מאפה
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
2
דופק יחד 3/4 כוס קמח, 1/3 כוס אגוזי מלך, 1 כפית סוכר מגורען, ומלח בקערת העבודה של מעבד מזון מצויד להב פלדה עד האגוזים הם הקרקע דק מאוד, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
לוראן מטבח מקצועי®
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
חותכים 3 אונקיות של חמאה צוננת לחתיכות קטנות ומוסיפים לתערובת הקמח. דופק עד שהחמאה נחתכת לחתיכות קטנות מאוד, בערך 30 שניות. המרקם צריך להיות סנדי עם גושים זעירים מאוד לאורך כל הדרך.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®
4
בקערה קטנה, לשלב 1 כף מים, מיץ לימון, וגרידת לימון. עם ריצת מעבד המזון, יוצקים את התערובת דרך צינור ההזנה. תהליך עד הבצק עוטף את עצמו סביב הלהב, על 30 שניות עד 1 דקה. אם הבצק נראה יבש, מוסיפים את כף המים שנותרה ומעבדים עד שהבצק מתאחד.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון
כסף ללא נעליים
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
5
צור את הבצק לדיסק שטוח ועטוף בחוזקה בשכבה כפולה של ניילון נצמד. צמרמורת במקרר עד הטופס לפני השימוש, על 2 שעות. אם הבצק קר מדי ומוצק, זה יהיה להתפצל ולשבור כאשר התגלגל החוצה.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקו
6
תן לו לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 10 עד 15 דקות כדי להיות גמיש יותר.
7
מילוי נקטרינה
מרכיבים שתצטרך
נקטרינהname
8
חותכים את הנקטרינות לפרוסות בעובי 1/2 אינץ ' וחותכים כל פרוסה בחצי לרוחב. אתה צריך בערך 3 כוסות של פירות פרוסים.
מרכיבים שתצטרך
נקטרינהname
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
9
מניחים את נקטרינות פרוסות יחד בקערת ערבוב גדולה.
מרכיבים שתצטרך
נקטרינהname
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקו
10
מוסיפים את הסוכר החום וזורקים יחד כדי להפיץ באופן שווה. לטעום את הפרי כדי לראות אם הוא צריך עוד סוכר חום.
מרכיבים שתצטרך
דיאט קרם סודה
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
11
מילוי אגוזים
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
12
דופק את הנותרים 1/3 כוס אגוזי מלך ו 1 כף סוכר מגורען יחד בקערת העבודה של מעבד מזון מצויד להב פלדה עד אגוזי מלך הם הקרקע דק מאוד, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
13
מוסיפים את חלמון הביצה ווניל ודופק להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריות
ציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
14
חותכים את החמאה הריכה לחתיכות קטנות ומוסיפים אותה לתערובת אגוז. דופק כמה פעמים עד שהחמאה נחתכת לחתיכות קטנות.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
15
מוסיפים את 2 כפיות הקמח והדופק שנותרו עד שהתערובת חלקה, כ -15 שניות.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®
16
הרכבה
17
מניחים מתלה במרכז התנור ומחממים את התנור ל 375 ° F. קו גיליון אפייה עם נייר קלף או אניה nonstick.
ציוד שתשתמש בו
שעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מריר
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
18
על משטח חלק, שטוח, לגלגל את הבצק מאפה בין יריעות של שעווה מקורנת קלות או נייר קלף לדיסק גדול על 14 אינץ ' בקוטר. בזהירות לקלף את הנייר את החלק העליון של הבצק ומבריש כל עודף קמח.
מרכיבים שתצטרך
בצק מאפה
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®
דראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
שעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מריר
19
לטבול חותך ביסקוויט עגול 4 אינץ 'לתוך קמח או להשתמש בסכין קטנה לחתוך את סיבובים 4 אינץ' של בצק. השתמש במרית אופסט כדי להרים את סיבובי הבצק ולהעביר אותם לתבנית אפייה מרופדת, ומשאיר לפחות 1 אינץ ' של מקום ביניהם.
מרכיבים שתצטרך
בוטנים קלויים, קליפות הוסרו
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסט
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
20
מחלקים את מילוי האגוז באופן שווה בין סיבובי הבצק. השתמש בכף או מרית אופסט כדי להפיץ את המילוי על מרכז הבצק מאפה, משאיר גבול 1 אינץ ' מסביב. תלולית נקטרינות פרוסות מעל מילוי אגוז במרכז כל עיגול בצק.
מרכיבים שתצטרך
בצק מאפה
נקטרינהname
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסט
21
חותכים את 2 כפיות הנותרים של חמאה צוננת לחתיכות קטנות ולהפיץ אותם באופן שווה על נקטרינות פרוסות.
מרכיבים שתצטרך
נקטרינהname
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
22
מקפלים את הגבול של כל בצק לעגל עד כך שהוא סוגר חלקית את נקטרינות ומילוי אגוז. זה יהיה באופן טבעי טופס קפלים כפי שהוא מקופל.
מרכיבים שתצטרך
נקטרינהname
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
23
מברשת את הגבולות של כל בצק עגול עם כמה קרם, להיות זהיר כי זה לא לרוץ במורד הצדדים מתחת גלטות. אם כן, נגב את זה כי זה יכול לגרום לתחתיות של הגלטות להישרף. בעדינות להרים את קפלי הבצק לצחצח אזורים אלה עם יותר שמנת, ולאחר מכן להחליף את הקפלים. מפזרים באופן שווה את 1 כפית הסוכר הנותרת מעל גבולות הבצק.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
עד 3 אגסים טריים, בשלים אך עדיין מוצקים
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
24
אופים את galettes במשך 35 עד 40 דקות, עד הקרום הם זהב אור.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
25
הסר את תבנית האפייה מהתנור והעברה למדף להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
26
זיגוג משמש
מרכיבים שתצטרך
2 תרנגולות קורניש (בערך 1 1/4 פאונד כל אחת)
רוטב שומשום יפני מוכן
27
מערבבים את שימורי משמש ואמרטו, קוניאק, או מים בסיר קטן. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שימורי משמש
ליקר Amaretto
קוניאק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
28
הסר את הסיר מהחום ומאמץ את הזיגוג לקערה קטנה, דוחף דרך כמה שיותר עיסת ככל האפשר.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
29
השתמש מברשת בצק נוצות אווז כדי לצחצח קלות את החלק העליון של כל גאלט עם זיגוג.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכן
אווז שלם
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפה
30
שימו לב על אחסון גלטות: למרות galettes הם אכלו הטוב ביותר ביום שהם עשויים, הם יכולים להימשך עד יומיים. אחסן אותם בחוזקה מכוסה בנייר אלומיניום בטמפרטורת החדר.