המתכון לבשל את הספר: סלט בשר תאילנדי מוכן תוך כ 45 דקות,. וזה בהחלט עצום ללא גלוטן וללא לקטוז אפשרות לאוהבי אוכל אסייתי. והוא יספק כ 4 מנות. במנה עיקרית זו יש 142 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 7g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם ירקות סלט קרועים, מלפפון, סטייק אגף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המיץ של סיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מיץ חמוציות-מיץ תפוזים ברד כקינוח. נסו לבשל את הספר: סלט בשר תאילנדי, לבשל את הספר: קראאז עוף תאילנדי, ו לבשל את הספר: אמפנדס בשר (מתכונים דומים).
הוראות
1
אם אתה מתחיל עם בשר נא, להתחיל גז או גריל פחם או לחמם broiler; המתלה צריך להיות כ 4 אינץ ' ממקור החום. גריל או לצלות את הבשר עד בינוני נדיר, מפנה פעם או פעמיים, 5 עד 10 דקות, בהתאם לעובי; להגדיר אותו בצד כדי להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
סמבל (משחת צ'ילי שום)
2
לזרוק את החסה עם עשבי תיבול, בצל, ומלפפון.
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר שנקטפו
צ'דר חריף, חתוך לקוביות
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3
שלב את כל המרכיבים הנותרים עם 1 כף מים (ההלבשה יהיה דק) ולהשתמש חצי תערובת זו כדי לזרוק את הירוקים.
מרכיבים שתצטרך
ירוק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
4
הסר את הירוקים למגש, שומר את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
ירוק
5
פרוס את הבשר דק, שומר את המיץ שלו; לשלב את המיץ עם ההלבשה הנותרת.
מרכיבים שתצטרך
תלתלי שוקולד לבן לאפייה
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
6
להניח את פרוסות הבשר על הסלט, לטפטף את הרוטב על כל, ומגישים.
תאילנדי ניתן לזווג עם Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו Riesling. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. החיבור Chenin Blanc תערובת עם דירוג 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.