לבשל את הספר: סלט עוף סיני
לבשל את הספר: סלט עוף סיני הוא חלב חינם מנה עיקרית. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 352 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 27 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך רוטב צ'ילי sriracha, שמן צמחי, עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. 63 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח הסיני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו לבשל את הספר: סלט נאו-עוף, מבשלים את הספר: אטריות אורז עם ברוקולי סיני ופטריות שיטאקה, ו מבשלים את הספר: סלט עוף ואורז עם פסטו ואפונה נענע (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה, להקציף יחד חומץ, סוכר חום, רוטב סויה, רוטב צ 'ילי, וג' ינג ' ר. טפטוף איטי בשמן, לטאטא כל הזמן. מתבלים במלח. שים את התחבושת בצד.
במחבת 2-3 ליטר מעל חום גבוה, להביא כ 1 ליטר מים לרתיחה.
מוסיפים אספרגוס ומבשלים עד פריך במכרז, 2 עד 3 דקות.
לנקז, ולאחר מכן לצלול אספרגוס לתוך מי קרח כדי לעצור את הבישול.
מנותקים ומשליכים קצוות מתפוזים. בעקבות עקומת הפרי, לחתוך את הקליפה ואת הקרום החיצוני. חותכים תפוזים לרוחב לתוך סיבובים בעובי 1/4 אינץ', ולאחר מכן לחתוך סיבובים לרבעים. תניח בצד.
יוצקים שמן למחבת 3-4 ליטר (שמן צריך להיות על 1/2 אינץ ' עמוק) ולהגדיר על חום בינוני גבוה. כאשר השמן מגיע 177°, להוסיף רצועות טון וון ומטגנים, ערבוב, עד חום זהוב משני הצדדים, על 30 שניות בסך הכל. עם כפית מחוררת, להעביר מגבות נייר.
בקערה גדולה, לזרוק כרוב, עוף, ואספרגוס עם רוטב. למעלה עם אבוקדו, פרוסות תפוז, רצועות טון זכה, ואז מקשטים עם בצל ירוק זרעי שומשום.הערות: אתה יכול להשתמש בחנות קנה פריך טון וון או צ ' או מיין אטריות במקום טיגון משלך. טוסט שומשום במחבת לא מקל על חום בינוני, רועד לעתים קרובות, עד חום זהוב, 5 עד 7 דקות.
יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג
Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו Riesling הן בחירות נהדרות עבור אסיה. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. המאמר Chenin Blanc עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 9 דולר לבקבוק.
![Essay Chenin Blanc]()
Essay Chenin Blanc
החיבור Chenin Blanc הוא תערובת לבנה בעלת גוף בינוני העשויה מהזן הלבן של דרום אפריקה, Chenin Blanc. היין בלאן מעניק ליינות סלט פירות, ניחוחות גויאבה ומלון וחומציות מרעננת. כמה sur לשכב על פחות במשך כמה חודשים מוסיף את המורכבות והגוף. מגע של Viognier ארומטי משלים את מבנה הפרי עם כמה רמזים פרחוניים. היין מושלם לבדו כאפריטיף במרפסת ביום קיץ חם. שנין בלאן משתלבת היטב עם מגוון רחב של מאכלים, במיוחד סושי, צדפות, קארי אסייתי, מנות חמוצות ומתוקות וסלטים קיציים.תערובת: 87% Chenin Blanc, 13% Viognier