לבשל את הספר: סלט צנון
לבשל את הספר: סלט צנון עשוי להיות התוספת שחיפשתם. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני יש 26 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 1g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. 9 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו מיץ לימון, מלח ופלפל, סלט ירקות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו לבשל את הספר: סלט לבן, לבשל את הספר: סלט מריר, ו מבשלים את הספר: בעיקר לא סלט תפוחי אדמה (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להפוך את הרוטב, לנצח את היוגורט, בצל ירוק ומיץ לימון בקערה ומתבלים עם מלח ופלפל. כיסוי וצינה עד הנדרש.
מערבבים את סלט ירקות וצנוניות יחד בקערת סלט, לשפוך את הרוטב על זה ומגישים.
הערה: בעת שטיפת ירקות מעורבים, לא נותנים להם להשרות במשך זמן רב מדי או שהם יתחילו לאבד את הערך התזונתי שלהם. סלט ירוק תמיד צריך להיות מתובל ברגע האחרון, אבל צנוניות צריך להיות מתובל כאשר הם פרוסים. אתה יכול לתת לסלט הזה מגע אישי על ידי הוספת עשבי תיבול שונים, כגון פטרוזיליה, מנטה, בזיליקום או עירית. קוביות של תפוח הם גם טעים. קצת חרדל או כמה עשבי תיבול קצוצים ניתן להוסיף גם את ההלבשה.