קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות30
מגזין

לבשל את הספר: סלק ירוק Gratin

לבשל את הספר: סלק ירוק Gratin
אם יש לך גבינת ריקוטה, פלפל, קרקרים חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מבשלים את הספר: בטטות תפוחי אדמה מוקרמים, לבשל את הספר: מרק סלק עם פטה, ו מבשלים את הספר: עוגת זרעי סלק (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל-375 ° F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
ממיסים את החמאה במחבת sauté 12 אינץ ' על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיפים את הפטריות ושום ו sauté במשך 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
4
מוסיפים את סלק ירקות ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הירוקים מתחילים לנבול, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סלק ירוקסלק ירוק
ירוקירוק
5
הסר מן החום ואת העונה עם מלח ופלפל. שים בצד כדי להתקרר מעט.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
6
לטאטא יחד את הביצים,ריקוטה, גבינת פרמזן, ו 1/2 מלח כפית. מקפלים את תערובת הגבינה לתוך ירקות מקורר מעט.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
ירוקירוק
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
7
יוצקים את זה לתוך קל חמאה 9-by-11 אינץ זכוכית אפייה צלחת העליון עם קרקרים מתפוררים.
מרכיבים שתצטרך
לכריכהלכריכה
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום, חתוך לשלישיםפלפל אדום, חתוך לשלישים
8
מכסים בנייר אלומיניום כבד ואופים במשך 30 דקות. לחשוף ולאפות במשך 7 עד 8 דקות נוספות, או עד הקרקרים משחימים יפה. מגניב במשך 5 דקות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
לכריכהלכריכה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®