אם יש לך גבינת ריקוטה, פלפל, קרקרים חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מבשלים את הספר: בטטות תפוחי אדמה מוקרמים, לבשל את הספר: מרק סלק עם פטה, ו מבשלים את הספר: עוגת זרעי סלק (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את התנור ל-375 ° F.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)
2
ממיסים את החמאה במחבת sauté 12 אינץ ' על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מוסיפים את הפטריות ושום ו sauté במשך 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
4
מוסיפים את סלק ירקות ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הירוקים מתחילים לנבול, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סלק ירוק
ירוק
5
הסר מן החום ואת העונה עם מלח ופלפל. שים בצד כדי להתקרר מעט.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
6
לטאטא יחד את הביצים,ריקוטה, גבינת פרמזן, ו 1/2 מלח כפית. מקפלים את תערובת הגבינה לתוך ירקות מקורר מעט.