קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות30
ציון בריאות1
מגזין

לבשל את הספר: עוגיות מלאך

לבשל את הספר: עוגיות מלאך
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל לבשל את הספר: עוגיות מלאך. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 167 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. והוא יספק כ 30 מנות. גשו לסופר וקנו קיצור ירקות, סוכר, מים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: מבשלים את הספר: עוגיות צ'יפוטלה צ' דר, לבשל את הספר: מאפה תפוחים עם ביסקוויטים צ'דר, ו לבשל את הספר: ביסקוויטים קמח תירס עם חמאת דבש.

הוראות

1
ממיסים את השמרים במים פושרים בקערה קטנה. מניחים בצד עד השמרים נראה קצף.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מערבבים יחד את הקמח, הסוכר, וסודה לשתייה בקערה גדולה. השתמש בבלנדר מאפה או את קצות האצבעות כדי לחתוך את הקיצור עד חתיכות בגודל של אפונה. מערבבים את החמאה לתוך השמרים המומסים. מערבבים לתוך תערובת הקמח באמצעות מזלג, רק עד לחלח. חלק מהבצק או כולו יכולים להיות בקירור בשלב זה. הבצק הוא טוב עד שבוע ולמעשה מפתחת יותר טעם לאורך זמן.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוס שיבולת שועל (מהירה או רגילה)1 1/2 כוס שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
כוסות תמרים קצוצים (בערךכוסות תמרים קצוצים (בערך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
כאשר מוכן לאפות, קל מעיל גיליון אפייה עם תרסיס בישול nonstick ולהניח אותו בצד. ללוש את הבצק בקלילות, כשישה סיבובים.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי רב-גרעיני מבושל חםספגטי רב-גרעיני מבושל חם
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
4
להתגלגל על surfacacaceto קל עובי ½ אינץ. להחתים את הביסקוויטים עם חותך 2 אינץ'. (אל תסובב את המלחךאו הביסקוויטים יעלו גבוהים יותר בצד אחד.) לאסוף, לגלגל, ולחתוך את השאריות. מסדרים את הביסקוויטים עם הצדדים נוגעים על תבנית האפייה מוכנה. (זה עוזר להם לעלות גבוה יותר ולהישאר רך.) לכסות עם מגבת לחה ללא מוך או לעטוף פלסטיק כי כבר מצופה קלות עם תרסיס בישול nonstick.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי רב-גרעיני מבושל חםספגטי רב-גרעיני מבושל חם
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
5
תנו לעוגיות לעלות במקום חם עד שהם הוכפלו בתפזורת, על 1 שעה אם בטמפרטורת החדר או 1½ שעות אם הבצק כבר בקירור.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
6
מחממים את התנור ל 425ºf.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
7
אופים עד הביסקוויטים משחימים קלות, על 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
8
מברשת את צמרות עם חמאה מומסת לשרת חם.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות