לבשל את הספר: עוגיות מלאך
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל לבשל את הספר: עוגיות מלאך. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 167 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. והוא יספק כ 30 מנות. גשו לסופר וקנו קיצור ירקות, סוכר, מים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: מבשלים את הספר: עוגיות צ'יפוטלה צ' דר, לבשל את הספר: מאפה תפוחים עם ביסקוויטים צ'דר, ו לבשל את הספר: ביסקוויטים קמח תירס עם חמאת דבש.
הוראות
ממיסים את השמרים במים פושרים בקערה קטנה. מניחים בצד עד השמרים נראה קצף.
מערבבים יחד את הקמח, הסוכר, וסודה לשתייה בקערה גדולה. השתמש בבלנדר מאפה או את קצות האצבעות כדי לחתוך את הקיצור עד חתיכות בגודל של אפונה. מערבבים את החמאה לתוך השמרים המומסים. מערבבים לתוך תערובת הקמח באמצעות מזלג, רק עד לחלח. חלק מהבצק או כולו יכולים להיות בקירור בשלב זה. הבצק הוא טוב עד שבוע ולמעשה מפתחת יותר טעם לאורך זמן.
כאשר מוכן לאפות, קל מעיל גיליון אפייה עם תרסיס בישול nonstick ולהניח אותו בצד. ללוש את הבצק בקלילות, כשישה סיבובים.
להתגלגל על surfacacaceto קל עובי ½ אינץ. להחתים את הביסקוויטים עם חותך 2 אינץ'. (אל תסובב את המלחךאו הביסקוויטים יעלו גבוהים יותר בצד אחד.) לאסוף, לגלגל, ולחתוך את השאריות. מסדרים את הביסקוויטים עם הצדדים נוגעים על תבנית האפייה מוכנה. (זה עוזר להם לעלות גבוה יותר ולהישאר רך.) לכסות עם מגבת לחה ללא מוך או לעטוף פלסטיק כי כבר מצופה קלות עם תרסיס בישול nonstick.
תנו לעוגיות לעלות במקום חם עד שהם הוכפלו בתפזורת, על 1 שעה אם בטמפרטורת החדר או 1½ שעות אם הבצק כבר בקירור.
אופים עד הביסקוויטים משחימים קלות, על 15 עד 20 דקות.
מברשת את צמרות עם חמאה מומסת לשרת חם.