לבשל את הספר: עוף קורדון בלו
לבשל את הספר: עוף קורדון בלו הוא חלב חינם מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 474 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ רציני אוכל יש 1 אוהדים. אם יש לכם קמח, חזה עוף, ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 20 דקות. נסו עוף קורדון בלו, עוף קורדון בלו, ו עוף קורדון בלו (מתכונים דומים).
הוראות
הניחו כל פרוסת חזיר על קרש חיתוך, הניחו פרוסת גבינה על כל אחד מהם, וקפלו את הנקניק סביב הגבינה כפי שהייתם מקפלים את מכתב העסקים. תניח בצד.
שים את הקמח בצלחת רחבה, לשים את panko באחר, הכה את הביצה בצלחת שלישית, והניח אותם בצד.
הנח כל חזה עוף חצי על קרש החיתוך, צד חלק פונה כלפי מטה. אם השדיים גדולים ושמנים, אתה יכול להסיר את הפילה, אם אתה רוצה, ולהשתמש בו לארוחה נוספת, אבל אם השדיים קטנים ודקים יותר, להשאיר את הפילה במקום. הם יכסו כל חתכים מקריים שעלולים לקרות כאשר חותכים את הכיס בכל שד. באמצעות סכין חדה צרה עם קצה מחודד, לעשות חתך בצד של השד, ולאחר מכן בזהירות לחתוך כיס עמוק ארוך ללא ניקוב שאר השד. חזור עם השד השני. הכנס את החזיר והגבינה לכל כיס ולחץ בעדינות על השד כדי לסגור את הכיס. מתבלים את העוף במלח ופלפל.
הוסף מספיק שמן למחבת בינונית כדי להגיע לעומק של 1-2 אינץ'.
מחממים את השמן על חום בינוני עד שהוא חם אבל לא מעשן, באופן אידיאלי לטמפרטורה של 350º (השתמש מדחום ממתקים כדי לבדוק את הטמפרטורה).
לדלות חתיכה אחת של עוף בכל פעם בקמח, הקשה על עודף, ואז לטבול אותו בביצה, ואז לדלות אותו panko. מטגנים את העוף בשמן החם עד חום זהוב בכל רחבי מבושל דרך, על 5 דקות לכל צד בהתאם לעובי השדיים.
להעביר את העוף למדף תיל להגדיר על מגבות נייר כדי לנקז. מתבלים במלח בעודם חמים.